La Diputació Provincial de Castelló posa en marxa el servei de cita prèvia per a diversos tràmits.
Logo de la Diputació de Castelló

Actualitat

Diputació reforça el seu suport a l'esport base als municipis de la província

Diputació reforça el seu suport a l'esport base als municipis de la província
23 de Maig de 2019

La Diputació de Castelló reforça el seu suport a l'esport als municipis de la província amb un nou recurs a disposició dels clubs en duplicar, amb 100.000 euros, la seua línia d'ajudes adreçada a l'adquisició d'equipaments

23 de maig de 2019. La Diputació de Castelló reforça el seu suport a l'esport als municipis de la província amb un nou recurs a disposició dels clubs en duplicar, amb 100.000 euros, la seua línia d'ajudes adreçada a l'adquisició d'equipaments. Així, qualsevol club d'esport base de la província de Castelló pot sol·licitar aquestes ajudes des del pròxim 1 de juny i fins a l'1 de juliol de 2019 a través de la seu electrònica de la Diputació.

Cal tindre en compte que aquestes ajudes s’adrecen als clubs que compten amb equips d'esports base federats en categories de fins als 19 anys d'edat. El diputat d'Esports, Luis Martínez, ha explicat que “fomentem l'esport base a la nostra província a través dels clubs perquè som molt conscients de la seua importància per als nostres xiquets, xiquetes i joves. No volem que l'adquisició d'un equipament siga inconvenient per a cap d'ells a l'hora de practicar el seu esport favorit, i és per això que posem a disposició de tots els clubs de la província aquestes ajudes que en la seua primera convocatòria van ser tan ben acollides”.

En aqueix sentit, Martínez ha concretat que “són 5.150 xiquets, xiquetes i joves esportistes els que percebran aquestes ajudes que, sens dubte, els permetran a ells i les seues famílies començar millor la temporada”

Garant de la pràctica esportiva a la província

Garant de la pràctica esportiva a la província la Diputació de Castelló, a través de les seues distintes línies de treball, ajuda a pràcticament la totalitat de clubs esportius de la província d'una manera o d'una altra (subvencions a clubs i esportistes d'elit, patrocinis a clubs esportius, organització d'esdeveniments esportius, etc., a desenvolupar la seua activitat.

No en va, la Diputació de Castelló ha posat ja a disposició del teixit esportiu de la província un total de 2.173.961 euros enguany. Així, durant els 100 primers dies de l'any, la institució provincial ha resolt el 80% de les convocatòries de lliure concurrència i ha tramitat el 100% dels convenis singulars del pressupost inicial posant a disposició de clubs, esportistes i ajuntaments un total de 2.174.000 €, és a dir, el 75% de les ajudes del pressupost inicial que s'eleven a 2,9 milions, una xifra històrica.