Logo de la Diputació de Castelló

Actualitat

Nuestro canal de Youtube
Conoce de cerca toda la actualidad de la diputación de forma ágil y amena.
Nuestro canal de Youtube
Conoce de cerca toda la actualidad de la diputación de forma ágil y amena.

Diputació reforça el seu compromís amb el sector primari amb FEPAC-ASAJA

Diputació reforça el seu compromís amb el sector primari amb FEPAC-ASAJA
7 de Març de 2018

La Diputació de Castelló ha reafirmat la seua implicació amb el camp i la ramaderia provincial al revalidar el compromís que l'uneix amb la Federació Provincial d'Agricultors i Ramaders, FEPAC-ASAJA Castelló a l'hora de reforçar el pla d'activitats que ofereix la federació al món de l'agricultura i ramaderia castellonenques.

7 de març. La Diputació de Castelló ha reafirmat la seua implicació amb el camp i la ramaderia provincial al revalidar el compromís que l'uneix amb la Federació Provincial d'Agricultors i Ramaders, FEPAC-ASAJA Castelló a l'hora de reforçar el pla d'activitats que ofereix la federació al món de l'agricultura i ramaderia castellonenques.

Per a això, el Govern provincial destinarà una inversió de 80.000 euros adreçada a recolzar les accions formatives organitzades per FEPAC-ASAJA, així com l'assistència tècnica que ofereix al món de l'agricultura i ramaderia a l'hora de tramitar les ajudes existents i beneficiar-se dels possibles canvis legislatius que afecten el sector.

D'aquesta manera, tal com ha explicat el diputat de Desenvolupament Rural, Pablo Roig, després de la reunió que ha mantingut amb la federació, “sumem esforços a l'hora de posar a disposició dels professionals d'aquest sector productiu crucial per a la província els millors recursos a l'hora d'obtindre el major rendiment possible al seu treball i sacrifici diari. El sector primari és clau per al creixement econòmic i laboral de la província i, sobretot, per al desenvolupament d'un món rural castellonenc que té en ell una de les seues principals fonts d'ingressos”.

És per això que tal com ha incidit Roig, des del Govern provincial “sempre estarem al costat de totes aquelles iniciatives i polítiques que generen més i millors oportunitats per al sector de l'agricultura i ramaderia castellonenques. Som una institució que defén el nostre camp i la nostra ramaderia perquè forma part de la nostra identitat i ningú entendria aquesta província sense el seu camp ni sense aquells productes que, a través de la ramaderia, donen sabor al millor rebost de la Mediterrània”.