Logo de la Diputació de Castelló

Actualitat

SEU ELECTRÒNICA
Realitza els teus tràmits, gestions tributàries, pagaments o consultes en els nostres serveis online per a ciutadans i empreses.
PORTAL DE TRANSPARÈNCIA
La nostra eina de treball per a rendir comptes davant la ciutadania i atendre les seues propostes.
SEU ELECTRÒNICA
Realitza els teus tràmits, gestions tributàries, pagaments o consultes en els nostres serveis online per a ciutadans i empreses.
PORTAL DE TRANSPARÈNCIA
La nostra eina de treball per a rendir comptes davant la ciutadania i atendre les seues propostes.

Diputació obri als ajuntaments el disseny de la seua Estratègia d'Ocupació

Diputació obri als ajuntaments el disseny de la seua  Estratègia d'Ocupació
4 de Decembre de 2018

La Diputació de Castelló ha obert a la participació i aportacions dels ajuntaments el disseny de la seua ambiciosa Estratègia Provincial per al Foment de l'Ocupació, l'Emprenedoria i la Promoció Econòmica amb l'objectiu que es puguen beneficiar en 2019 el màxim de persones i superar inclús els excel·lents resultats d'enguany en el que beneficiarà a 16.000 persones.

4 de desembre de 2018. La Diputació de Castelló ha obert a la participació i aportacions dels ajuntaments el disseny de la seua ambiciosa Estratègia Provincial per al Foment de l'Ocupació, l'Emprenedoria i la Promoció Econòmica amb l'objectiu que es puguen beneficiar en 2019 el màxim de persones i superar inclús els excel·lents resultats d'enguany en el que beneficiarà a 16.000 persones.

Tant és així que el diputat de Promoció Econòmica, Salvador Aguilella, ha començat a Castelló, amb municipis del seu entorn, i en el CEDES de Llucena amb pobles del seu àmbit, aquest cicle de reunions per a escoltar les aportacions de més d'un centenar de municipis de la província.

“La millor forma de presentar iniciatives útils per a generar ocupació i ajudar els municipis de la província a dinamitzar la seua activitat econòmica és conéixer totes les seues necessitats en primera persona. En aquestes reunions comptem amb la participació d'alcaldies i regidories com del personal tècnic, de la Diputació i dels propis ajuntaments per a aprofitar tot el coneixement i dissenyar l'estratègia més útil per a Castelló. Cal tindre en compte que arribem a tots els racons de la província, amb centenars de cursos, accions i serveis adreçats a crear oportunitats econòmiques als nostres pobles, i obrir la nostra actuació a les idees que arriben de tots els implicats és la millor forma de ser efectius”, ha explicat el diputat.

Cal tindre en compte que l'Estratègia Provincial d'Ocupació de la Diputació incorporarà, segons aquestes aportacions, “nous serveis que permeten aconseguir l'impuls del territori, la igualtat d'oportunitats i la gestió eficient dels recursos d'aquest Govern provincial”, assenyala Aguilella.

4,1 milions d'euros invertits en 2018

Tal és el compromís de la Diputació a reforçar la seua aposta per a generar ocupació a l'interior que ha invertit 4,1 milions d'euros en 2018 per a fomentar l'ocupació, l'emprenedoria i la consolidació empresarial als 135 municipis de Castelló.

Amb això, en paraules del diputat Aguilella, “constatem que la prioritat del Govern provincial és la creació d'ocupació, perquè amb oportunitats econòmiques hi ha futur als nostres pobles”.