Diputació impulsa noves oportunitats a la Torre d’en Besora

Diputació impulsa noves oportunitats a la Torre d’en Besora
21 de Juny de 2019

La Diputació de Castelló impulsa noves oportunitats a la Torre d’en Besora a través d'un conjunt d'actuacions que torna a posar de manifest el compromís del Govern provincial de Javier Moliner amb els pobles rurals de la província i per la igualtat d'oportunitats a tot el territori

21 de juny de 2019. La Diputació de Castelló impulsa noves oportunitats a la Torre d’en Besora a través d'un conjunt d'actuacions que torna a posar de manifest el compromís del Govern provincial de Javier Moliner amb els pobles rurals de la província i per la igualtat d'oportunitats a tot el territori. El president de la Diputació, Javier Moliner, ha conegut de la mà de l'alcalde, David Vicente Segarra, la completa reforma de l'edifici de l'Ajuntament realitzada per la Diputació, la rehabilitació de la plaça de les Eres del municipi, i el condicionament de dos miradors junt amb l'església, a més del Centre d'Interpretació Turística realitzat per la Diputació. Unes actuacions que en el seu conjunt han suposat a la Diputació una inversió de més de 252.000 euros i que confirma la sensibilitat del Govern provincial de Moliner amb els pobles més xicotets de Castelló.

El president Moliner ha assegurat que “aquesta actuació és un exemple més del treball diari que duem a terme de la mà dels 135 ajuntaments de la província de Castelló. Sabem de les dificultats que tenen els pobles més xicotets per a trobar noves oportunitats que els permeten millorar i atraure habitants i riquesa durant tot l'any i és per això que hem tingut durant aquests anys una especial sensibilitat amb tots ells, sense colors polítics ni un altre interés més que el de millorar el seu futur”.

Tant és així que el propi alcalde ha agraït a Javier Moliner “la seua especial sensibilitat amb els pobles més xicotets i el seu compromís de donar solucions als nostres problemes i necessitats. Sempre hem tingut oberta la porta del seu despatx i agraïsc l'atenció prestada i el seu compromís durant aquests anys, un compromís que ha donat els seus fruits fent realitat els projectes que avui visitem”.

Una Diputació que arriba a tot el territori castellonenc

La gran capacitat d'abast del treball de la Diputació a tot el territori rural de la província es fa patent, en actuacions com aquestes, com un dels factors més valuosos del treball de la institució provincial. “Sempre diem que treballem per igualar les oportunitats de tota la gent de Castelló, visca on visca, i el treball que hem conegut avui ací és bona mostra d'això”, ha indicat Moliner.

Prova d'això és que la Diputació haja augmentat en els seus pressupostos per a enguany un 25% la inversió directa del programa #Repoblem hasta aconseguir la xifra de 5.262.488,25 euros, d'acord amb el seu compromís de revertir la situació de despoblació que pateix bona part de l'interior de la província. Amb això, el Govern provincial manté la lluita contra la despoblació com un dels seus eixos estratègics i prioritaris en la seua actuació global de cara a millorar la província.