La Diputació Provincial de Castelló ha représ el servei d'expedició de certificats digitals. Consulta els horaris d'atenció al públic.
Logo de la Diputació de Castelló

Actualitat

SEU ELECTRÒNICA
Realitza els teus tràmits, gestions tributàries, pagaments o consultes en els nostres serveis online per a ciutadans i empreses.
PORTAL DE TRANSPARÈNCIA
La nostra eina de treball per a rendir comptes davant la ciutadania i atendre les seues propostes.
SEU ELECTRÒNICA
Realitza els teus tràmits, gestions tributàries, pagaments o consultes en els nostres serveis online per a ciutadans i empreses.
PORTAL DE TRANSPARÈNCIA
La nostra eina de treball per a rendir comptes davant la ciutadania i atendre les seues propostes.

Diputació impulsa el V EcoRallye Comunitat Valenciana com a part de Castelló Escenari Esportiu

Diputació impulsa el V EcoRallye Comunitat Valenciana com a part de Castelló Escenari Esportiu
7 de Novembre de 2018

La Diputació de Castelló impulsa el V EcoRallye de la Comunitat Valenciana com a part de la seua aposta per l'esport com dinamitzador econòmic i turístic amb el seu programa Castelló Escenari Esportiu.

7 de novembre de 2018. La Diputació de Castelló impulsa el V EcoRallye de la Comunitat Valenciana com a part de la seua aposta per l'esport com dinamitzador econòmic i turístic amb el seu programa Castelló Escenari Esportiu. Les instal·lacions del Govern provincial han acollit la presentació d'aquesta prova clàssica del món del motor el recorregut de la qual, encara sense desvelar, discorrerà els pròxims dies 17 i 18 de novembre per un total de 20 municipis castellonencs.

El diputat d'Esports, Luis Martínez, ha assegurat que “aquesta prova ja amb trajectòria en el món del motor serà una important plataforma perquè els 50 equips participants coneguen les bondats dels pobles de la nostra província. De nou consolidem l'esport com un dels nostres millors mitjans per a donar a conéixer Castelló, el millor escenari esportiu de la Mediterrània com es tornarà a comprovar amb aquesta competició del motor”.

En aqueix sentit, Martínez ha insistit també en “el caràcter internacional d'una de les proves d'aquest EcoRallye que ens permet arribar a públic estranger i també és molt destacable la promoció que es fa de l'ús d'energies alternatives i promouen els hàbits responsables d'aquest tipus de recursos tan importants també en la nostra societat”.

Tal com ha explicat el seu promotor, Fernando Lobón, “el mateix dissabte 17 a les 9 del matí es desvelarà el recorregut tant del campionat d'Espanya com de l'internacional. És ja la cinquena edició d'un projecte que per primera vegada serà l'encarregat de tancar ambdós campionats, el d'Espanya i l'internacional, que compta amb proves al Japó, Islàndia i altres també emblemàtiques com la de Montecarlo que es disputarà abans d'arribar a Castelló”.

El Campionat d'Espanya tindrà tres categories en les seues distintes energies alternatives. Castelló ciutat serà el centre d'operacions, tal com ho ha estat en les edicions anteriors, i Orpesa tindrà un protagonisme especial amb una parada el dissabte.

En la presentació ha participat, a més de representants dels ajuntaments de Castelló i Orpesa, l'esportista Pablo Herrera que amb la seua presència amplificarà el missatge de sostenibilitat i conducció sostenible i els pilots Miguel Ángel Casado José Manuel Pérez Aicart.

Castelló Escenari Esportiu

L'aposta de la Diputació per dinamitzar la província a través de l'esport generarà enguany a la província prop de 400 competicions amb un impacte econòmic estimat en aproximadament 12 milions d'euros.

Aquesta competició forma part d'aquesta línia estratègica de la Diputació per la qual fomenta la realització no sols d'esdeveniments de proximitat sinó competicions nacionals i internacionals que contribueixen a posicionar la marca turística de Castelló entre persones aficcionades i esportistes a tot el món.