La Diputació Provincial de Castelló ha représ el servei d'expedició de certificats digitals. Consulta els horaris d'atenció al públic.
Logo de la Diputació de Castelló

Actualitat

Diputació i la Cambra de Comerç ultimen el Work Forum

Diputació i la Cambra de Comerç ultimen el Work Forum
9 d'Abril de 2019

La Diputació de Castelló i la Cambra de Comerç ultimen els preparatius per a celebrar demà i el dijous un V Work Forum Castelló consolidat com la major trobada per l'ocupació a la província

9 d'abril de 2019. La Diputació de Castelló i la Cambra de Comerç ultimen els preparatius per a celebrar demà i el dijous un V Work Forum Castelló consolidat com la major trobada per l'ocupació a la província amb la xifra rècord de 1.900 persones desempleades inscrites i 40 empreses que ofereixen més de 200 llocs de treball a la província. Unes xifres, les més importants de la trajectòria d'aquesta fira, que avalen el bon funcionament d'un esdeveniment adreçat a millorar les oportunitats d'ocupació a la província i que obrirà les seues portes demà a les 9:00 hores en la Cambra de Comerç de Castelló i conclourà el dijous a les 13:30 en finalitzar l'última conferència.

El diputat de Promoció Econòmica, Salvador Aguilella, ha assegurat que “ho tenim tot disposat perquè el Work Forum revertesca en el màxim de llocs de treball i d'oportunitats per a totes les persones que participaran perquè busquen una ocupació i per a totes les empreses que ofereixen llocs de treball. I és que si hi ha quelcom que fa especial aquesta trobada és que és una oportunitat de trobar en un mateix espai multitud de recursos i eines útils per a millorar la nostra projecció professional. Aquest Work Forum és la nostra pedra angular dins l'estratègia provincial per liderar i donar suport aquelles iniciatives que ajuden a generar ocupació, riquesa i talent a la nostra província”.

Cal assenyalar en aqueix sentit que el Work Forum Castelló es planteja com un innovador programa de 360é que implica tots els agents del món laboral davall el fi últim de fomentar l'ocupació, promoure el talent, millorar la preparació dels castellonencs i la competitivitat de les empreses de la província.

Un espai d'oportunitats ja consolidat a Castelló

L'evolució positiva que ha tingut en la seua trajectòria aquesta trobada de la Diputació i la Cambra de Comerç per al foment de l'ocupació a Castelló és la millor prova que és un recurs útil per a continuar generant riquesa i oportunitats a la província.

I és que, si bé és cert que Work Forum Castelló va arrancar en la seua primera edició amb xifres molt positives de fins a 1.010 inscrits, els indicadors de 2019 eleven aqueixa participació fins pràcticament duplicar-la.

Programa replet d'activitats i serveis per l'ocupació

En aquesta cinquena edició, el claim o leitmotiv del Work Forum Castellón vol tractar la millora de l'ocupabilitat de les persones majors de 45 anys, tractant de conscienciar sobre el que es coneix com "edatisme laboral". Per a això s'ha plantejat el següent panell de conferències:

Dia 10

  • “L'edat, un handicap a superar en matèria de RRHH”. Club de Recursos Humans

  • “Sigues l'ovella negra. Destaca de la resta i millora la teua ocupabilitat”. Laura Barreda. Experta en Marca Personal

  • Mercat de treball, competències i talent. Esmeralda Romero.

  • “Acompanyant en el procés de trobar treball. Et conte la meua experiència”. Taula redona d'experiències. Fundació Tots Units, Cuinatur i Acció contra La Fam

La vesprada del dia 10:

  • Conferència per a les empreses: "La teua edat és un tresor: la importància de comptar amb el talent senior en l'empresa". Fundació Adecco

Dia 11

  • “Mapa de recursos d'ocupació a la província”. Agències de col·locació de Diputació i Cambra de Comerç, LABORA i sector privat.

  • Motivació. ESIC

  • Comunicació per a l'èxit professional. Maribel Vilaplana

Ampli programa d'activitats

L'ampli programa d'activitats comprendrà diferents tallers per a millora professional (test d'ocupabilitat, laboratori de cv i orientació professional) i inscripció en agències de col·locació de Diputació de Castelló i Cambra de Comerç.

En Work Forum Castellón, a través de les xarrades i conferències les persones participants descobriran els secrets per a augmentar la propia seguretat i mirar al futur amb una esperança entusiasta i real, aprendre les claus de l'alt rendiment professional i les oportunitats de negoci i laborals, conéixer les eines que incrementaran les possibilitats d'èxit per a ser la millor opció en un procés de selecció.

Enguany la fira comptarà amb la presència de diferents ETT de la província que oferiran informació a les persones que demanen ocupació per a inscripció en les ofertes que gestionen, així com assessorament i orientació de l'Oficina Europe Direct sobre els recursos i programes de formació i mobilitat de la Unió Europea.

Com en l'edició anterior, s'ha posat a disposició de les persones interessades diverses línies d'autobús per a afavorir la mobilització dels habitants de l'interior provincial, que parteixen des dels centres CEDES (Albocàsser, Llucena, Morella Segorbe i la Vall d'Alba) i una nova línia que té eixida des de Vinaròs. Per a sol·licitar-ho cal posar-se en contacte en el telèfon 964242196.

Nota: Tota la informació del programa de l'esdeveniment i la inscripció oberta en workforumcastello.es