Logo de la Diputació de Castelló

Actualitat

Col·laboració FEPAC-ASAJA

Col·laboració FEPAC-ASAJA
26 d'Agost de 2017

Recolzarà amb 80.000 euros les accions formatives i l'assistència que la federació ofereix al sector de l'agricultura i ramaderia provincial

26 d'agost. La Diputació de Castelló ha reafirmat la seua implicació amb el camp i la ramaderia provincial al revalidar el compromís que l'uneix amb la Federació Provincial d'Agricultors i Ramaders, FEPAC-ASAJA Castelló a l'hora de reforçar el pla d'activitats que ofereix la federació als agricultors i ramaders castellonencs.

Per a això, i després d'aprovar el conveni en Junta de Govern, l'Administració provincial destinarà un total de 80.000 euros a recolzar les accions formatives organitzades per FEPAC-ASAJA, així com l'assistència tècnica que ofereix als sectors d'agricultura i ramaderia a l'hora de tramitar les ajudes existents i beneficiar-se dels possibles canvis legislatius que afecten el sector.

D'aquesta manera, tal com ha explicat el diputat de Desenrotllament Rural, Pablo Roig, “sumem esforços a l'hora de posar a disposició dels professionals d'aqueste sector productiu crucial per a la província els millors recursos a l'hora d'obtindre el major rendiment possible al seu treball i sacrifici diari. El sector primari és clau per al creixement econòmic i laboral de la província i, sobretot, per al desenrotllament d'un món rural castellonenc que té en ell una de les seues principals fonts d'ingressos”.

És per això que, tal com ha incidit Roig, des del Govern provincial “sempre estarem al costat de totes aquelles iniciatives i polítiques que generen més i millors oportunitats per als sectors de l'agricultura i ramaderia castellonenques. Som una institució que defén el nostre camp i la nostra ramaderia, perquè forma part de la nostra identitat i ningú entendria aquesta província sense el seu camp ni sense aquells productes que, a través de la ramaderia, donen sabor al millor rebost de la Mediterrània”.

Conveni Unió de Llauradors

Cal destacar que aquest conveni se suma al ja firmat també amb la Unió de Llauradors pel mateix import i el mateix objectiu. De fet, el dit conveni ha permès ja impulsar la realització de jornades formatives a tota la província per a impulsar els sectors agrícola i ramader.