Tornar
Cicle de concerts de música clàssica Ciutat de Peníscola 2023

Cicle de concerts de música clàssica Ciutat de Peníscola 2023

La XXXIX edició del Cicle de Concerts de Música Clàssica Ciutat de Peníscola es durà a terme del 17 al 24 de setembre en diversos llocs emblemàtics de la ciutat, com l'Església de Santa María, el Saló Gòtic del Castell de Peníscola i el Palau de Congressos. Aquest esdeveniment, patrocinat per l'Ajuntament de Peníscola i la Diputació Provincial de Castelló, oferirà una variada selecció de concerts que abasten des de música coral fins a música de cambra i orquestral.

La programació inclou actuacions destacades com la "Missa i pregària del Pescador" a càrrec de la Coral Polifònica de Peníscola i l'Orquestra de Cambra Santa María, així com presentacions de conjunts com "Victoria Ensemble" i "Rhea Quartet". A més, hi haurà un emocionant tancament a càrrec de l'Orquestra Simfònica de Peníscola, que interpretarà obres de compositors com Martín i Soler, Chiapparelli i Beethoven.

Les entrades estaran disponibles a partir de l'11 de setembre en Premsa París (C/ de la Porteta, nº1) i a partir del 18 de setembre a l'Escola de Música de 16h. a 20h. (C/ del Mestre Roca, núm. 5). També es podran adquirir una hora abans de cada concert en taquilla. Aquest cicle promet brindar als amants de la música clàssica una experiència única en un entorn històric i cultural excepcional.

  • Peníscola

    Del 17 de setembre de 2023 al 24 de setembre de 2023

Més informació