Corporació

ZAIDA MORENO SEGOVIA

ZAIDA MORENO SEGOVIA

Diputat/ada Provincial

Partido Socialista Obrero Español
Diputat/da pel partit judicial NULES
Nascuda el 29 de novembre de 1990, és llicenciada en Ciències Polítiques i de l'Administració a la Universitat de València, té els títols d'Expert Universitari en Assessoria Laboral, Contractació Laboral, Nòmines i Cotitzacions Socials a la Universitat de València, el B2 d’Anglès per l'Escola Oficial d'Idiomes i el C1 de Valencià per la JQCV. Actualment, ha iniciat els estudis del Màster en Gestió i Direcció de Recursos Humans en la Universitat Oberta de Catalunya.

És regidora del Partit Socialista Obrer Espanyol a l'Ajuntament de la Vall d'Uixó des de 2019 on va dirigir les delegacions d'Hisenda, Recursos Humans, Contractació, Noves Tecnologies i Comunicació entre 2019 i 2023, i des de juny de 2023 després de les eleccions locals és la responsable de les àrees d'Hisenda, Recursos Humans, Transparència, Participació i Barris.

Des d'abril de 2018 és la Secretària d'Organització del Partit Socialista Obrer Espanyol de la Vall d'Uixó i des de febrer de 2022 també és la sotssecretària de militància i participació en la direcció provincial del partit. Des de juliol de 2023 és diputada provincial.