Corporació

DAVID VICENTE SEGARRA

DAVID VICENTE SEGARRA

Diputat/ada Provincial

Partido Popular
Diputat/da pel partit judicial ALBOCACER
Des de 2003 és alcalde de l'Ajuntament de Torre d’en Besora i, com a president de la corporació, també és president d'Elèctriques Hidrobesora, S.L., una empresa municipal dedicada a la distribució d'energia elèctrica. Des de maig de 2017 també és president de Hidrobesora Serveis S.L. empresa municipal dedicada a la comercialització d'energia elèctrica i serveis municipals. Alhora des de gener de 2011 és administrador solidari de Parc Miner del Maestrat, S.L., empresa dedicada a l'explotació d'un recurs turístic municipal. Cal assenyalar que no rep cap remuneració de cap d'aquestes empreses, la direcció de les quals deriva del càrrec d'alcalde.

A més d'alcalde, des de 2019 és diputat provincial per la comarca d’Albocàsser i després de les eleccions autonòmiques i locals de 2023 és diputat provincial responsable del Consorci de Bombers, Parc Mòbil, Camins Rurals i Escola taurina. President d’Altmaesports Leader des d'abril de 2015 (grup d'acció Local).

En la seua faceta professional és des de 2015 administrador únic de Transvaquer S.L., empresa de materials de Construcció d'àmbit familiar. També des de març de 2015 és copropietari de Collao S.C., empresa de bestiar porcí d'àmbit familiar. Des de febrer de 2022 és propietari i soci al 50% de Colao Prestación de Servicios, S.L., dedicada al manteniment i posada a punt de terrenys agrícoles.