Corporació

VICENTE PALLARÉS RENAU

VICENTE PALLARÉS RENAU

Diputat/ada Provincial

Partido Popular
Diputat/da pel partit judicial CASTELLON
En la legislatura 2007/2011 va ser regidor del PP en l'oposició a l'Ajuntament de Sant Joan de Moró. Posteriorment en 2011 encapçalaria la llista del PP i guanyaria per majoria absoluta, resultat que ha millorat en cadascun dels següents comicis municipals de 2015, 2019 i 2023.

Des de l'any 2011 és president de la Mancomunitat de la Plana Alta, que integra sis pobles de la província i la seu es troba a Sant Joan de Moró.

Alhora va ser nomenat diputat provincial en la legislatura 2019/2023 i després de les eleccions municipals i autonòmiques de 2023 ha estat nomenat diputat provincial en el nou equip de govern i gestiona Promoció Ceràmica, Promoció Econòmica, Formació Ocupacional i els centres CEDES.

Vicente Pallarés Renau és nascut a Sant Joan de Moró el 2 d'abril de 1970. Està casat i és pare d'una filla. De professió és tècnic ceràmic.

Compta amb el títol de graduat escolar, que, al llarg de la seua carrera professional, ha completat amb diversos cursos i accions per a millorar la seua formació i garantir el seu continu reciclatge laboral en el sector productor de rajoles ceràmiques, en el qual ha desenvolupat tota la seua trajectòria professional.

En 1986 s'integra en la plantilla de l’empresa taulellera Estudi Ceràmic per a treballar en el departament de producció fins a 2011, any en què és elegit alcalde de Sant Joan de Moró.