Logo de la Diputació de Castelló

Actualitat

Sales: “Estem al costat dels treballadors i treballadores del Provincial"

Sales: “Estem al costat dels treballadors i treballadores del Provincial"

4 de desembre de 2018. El vicepresident primer de la Diputació de Castelló, Vicent Sales, ha instat a la Generalitat a recuperar el diàleg i l'acord amb els professionals sanitaris de l'Hospital Provincial.

“Des de la Diputació estem al costat dels professionals de l'Hospital Provincial perquè defendre els seus drets i la millor qualitat de la seua ocupació és defendre la millor qualitat assistencial per a la gent de Castelló. Des de la Diputació anem a oposar-nos a totes les iniciatives que caminen en el sentit de la precarització de l'ocupació en l'hospital, ens oposarem a tots els passos que s'adrecen a continuar amb la intenció del desmantellament de l'Hospital Provincial per part de la Generalitat. Perquè unes pitjors condicions per als treballadors i treballadores provocaria una fuga de talent del centre, i el que volem és precisament el contrari, retindre tot el talent en el nostre hospital perquè continue sent capçalera de l'excel·lència en les seues especialitats que són el tractament oncològic, oftalmològic i de salut mental”.

En aqueix sentit, el vicepresident ha recordat que des del passat mes de juny la Generalitat no ha convocat al Consell de Govern del Consorci Hospitalari Provincial, en el què tal com ha indicat hauria de comunicar-se les intencions de la Generalitat pel que fa al personal del centre. “Amb els professionals sanitaris el que necessitem és un clima amable de confiança, d'estabilitat, i no aquest ambient de permanent confusió, malestar i falta de transparència que està generant la deficient gestió per part de la Generalitat”.

Millorar el rumb de l'Hospital al servei de la gent de Castelló

El vicepresident Sales ha recalcat el plantejament ja expressat altres vegades pel president de la Diputació que la Generalitat ha de “prendre les mesures que s'adrecen a reforçar l'Hospital com a centre de referència en l'atenció sanitària a la gent de Castelló”.

“Tornem a oferir-nos per a continuar treballant de la mà de la Generalitat de forma lleial perquè la qualitat assistencial per a tota la gent de Castelló siga la prioritat de tota gestió i decisió que es prenga entorn dels treballadors i treballadores, perquè l'atenció als centenars de pacients que diàriament són atesos en l'Hospital continue sent la millor”, ha conclòs Sales.