La Diputació Provincial de Castelló posa en marxa el servei de cita prèvia per a diversos tràmits.
Logo de la Diputació de Castelló

Actualitat

Puerta es reuneix amb l'Associació de Síndrome de Down Castelló per a millorar la col·laboració

Puerta es reuneix amb l'Associació de Síndrome de Down Castelló per a millorar la col·laboració
12 de setembre de 2019

La Diputació col·labora amb 5.500 euros en el desenvolupament de projectes d'inserció social i laboral de persones amb síndrome de Down

La vicepresidenta de la Diputació i diputada d'Acció Social, Patricia Puerta, dins de la ronda de trobades amb entitats de caràcter social de la província, ha visitat les instal·lacions de l'Associació Síndrome de Down Castelló per a recollir les seues inquietuds i necessitats “i abordar solucions conjuntes amb les quals millorar la qualitat de vida dels usuaris i usuàries”.

En la reunió han estat presents el president de l'entitat, Alberto Mateu, i la gerent de la Fundació, Mar Tirado, els qui han expressat la seua intenció de mantindre i millorar la col·laboració entre totes dues institucions. Prèviament, la delegació de la Diputació ha pogut conéixer els serveis que presten diàriament la Fundació de Síndrome de Down en la capital, com el programa de formació i ocupació, el gabinet psicopedagògic, el centre de desenvolupament infantil o l'atenció primerenca.

La vicepresidenta, en aquesta primera presa de contacte, ha elogiat el treball “extraordinari i perseverant” de l'associació i “l’entrega de tot l'equip de professionals i voluntaris que diàriament estan al peu del canó i lluiten per la inclusió social i laboral de les persones amb Síndrome de Down”.

COL·LABORACIÓ DE 5.500 EUROS EN PROJECTES

La Diputació col·labora amb l'Associació amb l'assignació de 2.500 euros per a la realització d'activitats i altres 3.000 per a la Fundació per al projecte ‘Pis d'autonomia i vida independent’.