La Diputació Provincial de Castelló posa en marxa el servei de cita prèvia per a diversos tràmits.
Logo de la Diputació de Castelló

Actualitat

Patricia Puerta serà la nova vicepresidenta de la Diputació de Castelló

Patricia Puerta serà la nova vicepresidenta de la Diputació de Castelló
2 de Juliol de 2019

Ho ha anunciat el president de la corporació, José Martí, a l’acabament de la reunió que han celebrat en el matí d’avui els 12 diputats provincials del PSPV-PSOE.

Castelló, 2.07.2019. Patricia Puerta serà la nova i única vicepresidenta de la Diputació i Santi Pérez el portaveu del Grup Socialista. Així ho ha anunciat el president de la Diputació, José Martí, al terme de la reunió del Grup Socialista que s'ha celebrat en el matí d’avui.

Martí ha destacat que d'aquesta manera tira a caminar la ‘Diputació del canvi’, “amb un nou model de gestió molt més auster, que res té veure amb el que succeïa en altres temps en què va arribar a haver-hi múltiples vicepresidències”.

El president s'ha mostrat “molt satisfet” per la decisió adoptada “ja que s'ha optat per una dona amb gran experiència en la gestió pública, que presenta una brillant full de serveis com a integrant de l'equip de govern d'una gran ciutat com la de Castelló”.

També ha considerat “molt positiva” l'elecció de l'alcalde de Forcall, Santi Pérez, com a portaveu del Grup Socialista, càrrec que ja venia exercint “a plena satisfacció” des del passat mes de febrer. Un nomenament amb què es pretén donar protagonisme i visibilitat als xicotets pobles d'interior “per a reiterar una vegada més que la lluita contra la despoblació serà una de les principals prioritats del nou equip de govern.