Logo de la Diputació de Castelló

Actualitat

Moliner completa en l'últim Ple ordinari de la legislatura

Moliner completa en l'últim Ple ordinari de la legislatura
28 de Maig de 2019

El president de la Diputació de Castelló, Javier Moliner, ha completat en l'últim Ple ordinari de la legislatura celebrat avui la seua política de consensos al capdavant de la Diputació

28 de maig de 2019. El president de la Diputació de Castelló, Javier Moliner, ha completat en l'últim Ple ordinari de la legislatura celebrat avui la seua política de consensos al capdavant de la Diputació. Així, l'acord unànime del Govern provincial amb totes les forces polítiques de l'oposició en la corporació provincial ha protagonitzat el desenvolupament de la sessió plenària, una sessió àgil que ha tornat a posar de manifest el tarannà de consens que ha caracteritzat la presidència de Moliner durant els últims vuit anys en la Diputació.

A l'inici de la sessió, el president Moliner ha felicitat els regidors i regidores i alcaldies de la província que han rebut la confiança dels seus veïnats per a treballar pels seus pobles. “Felicite els regidors i regidores i alcaldies electes que aquest cap de setmana han rebut la confiança dels veïnats dels seus pobles i ciutats per a representar-los, ells són la raó autèntica de ser d'aquesta casa, el lloc d'on emana el poder d'aquesta institució, i sempre és un goig per a la Diputació acollir la festa de la democràcia en clau local i assumir els resultats que les urnes ofereixen en forma de confiança cap als regidors i regidores i alcaldies dels 135 municipis i ciutats de la província”.

És per això que Moliner ha assegurat que “faig extensiva la felicitació als qui han rebut de forma majoritària el suport per a ocupar les alcaldies dels seus pobles, aquells que ja ho sàpien i aquells que inclús sense saber-ho poden arribar a ser-ho, a tots felicitar-los. I felicitar també de forma especial la força política que ha rebut de forma majoritària la confiança de la ciutadania i que tindrà la responsabilitat de si els acords li ho permeten, cosa que no dubte, continuar el treball al capdavant d'aquesta Diputació, per tant felicitats al Partit Socialista”.

El president Moliner ha felicitat també la ciutadania de la província de Castelló “per l'esperit que han transmés en la jornada electoral, i a aquells que sent o no triats van donar el pas d'incorporar-se a una llista electoral municipal. Té un valor incalculable que el Butlletí Oficial de la Província arreplegara tal quantitat de candidatures amb noms de ciutadans i ciutadanes castellonenques disposats a treballar amb l'objectiu de millorar els seus pobles, quelcom especialment important en un moment de descrèdit de la política com aquest. En tant que la política en el local tinga aqueixa força, la política en el global tindrà futur, així que gràcies i enhorabona a tothom”.

Cal assenyalar que entre els punts del Ple d’avui, la Diputació ha donat compte del període mitjà de pagament del mes d'abril així com dels estats d'execució del pressupost de la Diputació, dels organismes autònoms i consorcis integrants del pressupost general, així com l'aprovació de diverses obres del Pla Castelló 135 als municipis de la província.