La Diputació Provincial de Castelló posa en marxa el servei de cita prèvia per a diversos tràmits.
Logo de la Diputació de Castelló

Actualitat

Martí mostra el recolzament total de la nova Diputació al Consorci Provincial de Bombers

Martí mostra el recolzament total de la nova Diputació al Consorci Provincial de Bombers
15 de Juliol de 2019

En el matí de hui ha visitat les instal·lacions centrals situades a la ciutat de Castelló, on ha destacat l'alta qualificació dels professionals del servei i el seu compromís social.

Castelló, 15.07.2019. El president de la Diputació, José Martí, ha visitat les instal·lacions centrals del Consorci Provincial de Bombers i el Centre de Coordinació Provincial, en companyia del diputat provincial responsable d'aquest servei, Abel Ibáñez, i el seu assessor, Toni Ripollés.

Durant la visita, Martí ha volgut transmetre tot el suport de l'equip de govern de la nova Diputació a aquest servei, del qual ha dit que és “un dels pilars bàsics de la institució”. Ha destacat que “està compost per professionals altament qualificats i plenament compromesos amb la societat, en els quals la ciutadania té plena confiança”.

El president ha pogut conéixer de primera mà com es treballa en aquestes instal·lacions durant el recorregut que ha realitzat per les mateixes al costat dels seus màxims responsables. Martí ha mostrat la seua intenció d'anar visitant de forma gradual les instal·lacions que el Consorci té en diferents punts de la província de Castelló, entre les quals destaquen els quatre parcs de bombers professionals situats a Segorbe, Nules, Orpesa i Benicarló.

També són molt importants els parcs de bombers voluntaris existents a Morella, Benassal, Atzeneta, Llucena i Onda. Igualment depenen del Consorci les brigades forestals amb base en Sant Mateu, Castellfort, Vistabella, Villahermosa, Ayóder i Jérica, que s'ocupen de realitzar labors preventives i extintores. Un últim departament que depén del Consorci és el dels voluntaris de Protecció Civil, que es desplacen allà on són requerits per a esdeveniments com el FIB o els aplecs. A tot aquest dispositiu, cal sumar els helicòpters i els avions que la Generalitat posa a la disposició de la Diputació, les bases de la qual es troben a Tirig i a l'Aeroclub de Castelló.