Logo de la Diputació de Castelló

Actualitat

Pla Castelló 135
Pla Castelló 135
Nuestro canal de Youtube
Conoce de cerca toda la actualidad de la diputación de forma ágil y amena.
Dia de la Província 2018
Dia de la Província 2018
Pla Castelló 135
Pla Castelló 135
Nuestro canal de Youtube
Conoce de cerca toda la actualidad de la diputación de forma ágil y amena.
Dia de la Província 2018
Dia de la Província 2018

La nova web turística de la Diputació incorpora 91 noves rutes esportives

La nova web turística de la Diputació incorpora 91 noves rutes esportives

4 de desembre. La Diputació de Castelló ha posat en marxa avui una innovadora web turística per a multiplicar les oportunitats de la província en un dels seus principals sectors econòmics. Aquesta nova pàgina incorpora 91 rutes esportives per a atraure el màxim de visitants al millor escenari esportiu de la Mediterrània. És part de la completa renovació que ha dut a terme el Govern provincial del portal web turismedecastello.com, a través del què ha inclòs els més innovadors recursos per tal de visibilitzar al màxim l'oferta turística dels municipis de Castelló, especialment entre els motors de busca mundials més potents en la xarxa.

El vicepresident provincial de Turisme, Andrés Martínez ha explicat que “és important que en un àmbit com és el turístic, amb una intensa competència internacional, sapiem visibilitzar de forma òptima la nostra oferta turística, al servei dels pobles i del sector empresarial. De res serveix tindre el millor producte turístic si després no el sabem mostrar en un lloc tan ple d'oportunitats, però també de competidors com és Internet”.

És per això que, segons Martínez, “hem incorporat les tècniques més noves per a fer encara més atractiu i senzill conéixer Castelló i tot el que aquesta província pot oferir, que és moltíssim. Cada vegada més la gent es decideix a conéixer una destinació per l'atractiu que li resulte online, i no deixarem escapar ni una oportunitat en aquest sentit per al turisme de Castelló”.

En aquest nou espai online no s'ha descuidat ni un dels detalls. Tant la presentació de la informació, de forma pràctica per a facilitar la navegació, com la seua distribució per producte turístic i no per municipi vertebren, també en l'espai virtual' tota l'oferta turística provincial, igual que el que fomenta la Diputació de Castelló a tots els municipis. És per això que Martínez ha agraït “als dos proveïdors tecnològics que han col·laborat en la creació de la web, Óscar Marín i Cuatroochenta, el seu fantàstic treball al servei del turisme de Castelló”.

Portal de referència per al turisme de Castelló

Cal tindre en compte que el portal web turístic de la Diputació de Castelló s'ha consolidat com un referent per a tot aquell turisme que vol conéixer Castelló i inclús entre la pròpia ciutadania castellonenca a l'hora d'interessar-se per l'oferta de la seua província.

Tant és així que en l'últim any turismedecastello.com ha aconseguit xifres tan importants com les 848.176 visites registrades o 1.488.031 pàgines vistes.

“Amb aquesta nova web no sols esperem mantindre el lideratge respecte al tràfic internacional, sinó que a través de la vocació informativa i de servei continue sent un referent per al turisme de la resta d'Espanya i la pròpia gent de Castelló”, ha assenyalat el vicepresident Martínez, el qual ha subratllat, a més, que “volem convéncer totes les visites de la web perquè vinguen a Castelló, i tot el portal s'adreça a donar les màximes facilitats perquè planifiquen el seu viatge des d'on trien a través d'aquesta potent eina que és Internet”.

Noves seccions adreçades a 'Castelló escenari esportiu'

El turisme esportiu ocupa bona part de les novetats d'aquest nou espai del turisme provincial en la xarxa. “Volem que qualsevol persona que visite la web comprove l'enorme potencial de Castelló com el millor escenari esportiu que és”, ha assenyalat el vicepresident.

Tant és així que la web incorpora noves seccions de senderisme, cicloturista i bicicleta de muntanya que han estat desenvolupades per grans professionals d'aquestes disciplines esportives, incloent-hi fins a l'últim detall dels recursos que té la província en aquestes pràctiques esportives.

“Hem creat 91 rutes de senderisme, ciclisme i BTT amb diferents nivells de dificultat tant rutes per a famílies com a rutes amb un grau de dificultat alt per a persones més entrenades, perquè creiem en l'enorme potencial que té el turisme esportiu per a dinamitzar els nostres pobles durant tot l'any, tal com estem comprovant amb Castelló escenari esportiu”, ha explicat Martínez.

Transparència

D'acord amb la política del Govern provincial de facilitar al màxim la informació de l'Administració al servei de la ciutadania i dels ajuntaments de la província amb transparència, el Portal de Transparència de turismedecastello.com és part important de la web.

En aquest portal es poden consultar els plans estratègics de turisme de la Diputació, així com les convocatòries de subvencions i la resta d'iniciatives del Govern provincial en aquest sector, així com tots els tràmits per a ajuntaments o empreses contractants amb l'Administració.