Logo de la Diputació de Castelló

Actualitat

SEU ELECTRÒNICA
Realitza els teus tràmits, gestions tributàries, pagaments o consultes en els nostres serveis online per a ciutadans i empreses.
PORTAL DE TRANSPARÈNCIA
La nostra eina de treball per a rendir comptes davant la ciutadania i atendre les seues propostes.
SEU ELECTRÒNICA
Realitza els teus tràmits, gestions tributàries, pagaments o consultes en els nostres serveis online per a ciutadans i empreses.
PORTAL DE TRANSPARÈNCIA
La nostra eina de treball per a rendir comptes davant la ciutadania i atendre les seues propostes.

La imatge del Dia de la Província exalça l'Arquer de la Valltorta

La imatge del Dia de la Província exalça l'Arquer de la Valltorta

27 de gener. La imatge del Dia de la Província, que la Diputació celebrarà de forma solemne dissabte que ve, 3 de març, exalçarà l'Arquer de la Valltorta com a emblema identitari dels 135 municipis de Castelló. Ha estat l'estudi castellonenc Juárez Casanova, guanyador de la crida a projecte realitzada pel Govern provincial, el que firma aquest disseny net i càlid que associa els seus colors i formes al clima mediterrani de la província de Castelló.

El president de la Diputació, Javier Moliner, ha presentat aquesta imatge després de reunir-se amb els seus creadors. “Presentem un cartell que destil·la a la perfecció l'essència del que volem representar en el Dia de la Província. Un dia per a sentir-nos profundament orgullosos de ser de Castelló”.

En aquest sentit, el president ha assegurat que “la creativitat del cartell que ens acompanya enguany compleix amb l'objectiu que ens marquem tots els anys de la mà dels creatius de la nostra terra. Ve a marcar aquest caràcter mediterrani, ve a conjugar la força de l'Arquer, emblema del Dia de la Província, amb una ambientació en què tots els pobles, els 135 pobles de la província puguen veure's representats”.

Explicació del disseny

L'element principal de la imatge és l'Arquer de la Valltorta, emblema del Dia de la Província, d'acord amb edicions anteriors, convertint-se en l'eix vertebrador del dia de tan assenyalada data.


Tal com han explicat des de l'estudi Juárez Casanova, “la nostra proposta per a representar la figura de l'Arquer, es basa en el concepte del valor d'identitat, prenent com a referència l'eslògan '135 identitats, una província única', significant en l'Arquer el número 135, per a així destacar i reforçar la idea que l'Arquer representa els 135 pobles de Castelló.


El resultat és una imatge clara, senzilla, equilibrada, dinàmica i fàcil de descodificar. De colors vius, càlids, associant-los al clima mediterrani de la província, a la seua llum i al sol.

Orgull de pertinença i promoció del talent de Castelló

D'acord amb els objectius que es marca la Diputació de Castelló amb la celebració d'aquest acte solemne d'entrega de reconeixements de la Diputació als valors més consolidats de la província, també el disseny del cartell que dóna imatge a tan important cita és una oportunitat amb què promocionar el talent dels dissenyadors i dissenyadores de la província.

“Anem de la mà dels creadors i creadores de la nostra terra, als quals també volem brindar una oportunitat de ser partícips d'aquest projecte col·lectiu que és el Dia de la Província i que ha de contribuir a la idea que tothom podem d'alguna manera aportar el nostre esforç personal a fer un projecte comú del què sentir-nos més orgullosos”, ha explicat Moliner.