Logo de la Diputació de Castelló

Actualitat

La Fundació de l'Hospital Provincial i Eduardo López Collazo col·laboren contra el càncer

La Fundació de l'Hospital Provincial i Eduardo López Collazo col·laboren contra el càncer

1 de novembre. El president de la Diputació de Castelló, Javier Moliner, ha obert vies de comunicació entre la Fundació de l'Hospital Provincial de Castelló i Eduardo López Collazo en la seua visita a Castelló. El director de l'Institut d'Investigacions de l'Hospital La Paz és un dels investigadors en oncologia més importants i reconeguts d'Espanya.

Tal com ha assegurat el president Moliner, “hem pogut compartir amb ell la nostra inquietud per continuar obrint nous projectes d'investigació oncològica que permeten a Castelló continuar estar a l'avantguarda en els tractaments contra el càncer. L'Hospital Provincial ha estat sempre un referent en els tractaments contra aquesta malaltia i des de la Diputació volem continuar contribuint a la investigació per a millorar l'eficàcia i les esperances de les persones i les famílies que la pateixen”.

Invitat per la Fundació Caixa Castelló, Eduardo López Collazo ha visitat Castelló amb motiu d'una ponència en què ha tractat les seues impressions sobre el futur del tractament d'aquesta malaltia d'acord amb el seu coneixement i experiència.

En la trobada de treball en què ha participat la directora general de la Fundació, Ana Bouché, i l'administradora General de la Fundació, Chelo Suay, a més de la diputada Nieves Martínez, Javier Moliner ha compartit com a president de la Fundació de l'Hospital Provincial amb López Collazo les investigacions oncològiques que s'estan impulsant des de la Fundació per tal de buscar sinergies i possibles col·laboracions.