La Diputació Provincial de Castelló posa en marxa el servei de cita prèvia per a diversos tràmits.
Logo de la Diputació de Castelló

Actualitat

Dia de la Província 2019
Dia de la Província 2019
Pla Castelló 135
Pla Castelló 135
Nuestro canal de Youtube
Conoce de cerca toda la actualidad de la diputación de forma ágil y amena.
Dia de la Província 2019
Dia de la Província 2019
Pla Castelló 135
Pla Castelló 135
Nuestro canal de Youtube
Conoce de cerca toda la actualidad de la diputación de forma ágil y amena.

La Diputació fitxa a Pedro Delgado com a ambaixador de ‘Castelló Destinació Cicloturista’

La Diputació fitxa a Pedro Delgado com a ambaixador de ‘Castelló Destinació Cicloturista’
14 de Gener de 2020

José Martí destaca que aquest projecte està concebut per a complementar el turisme de sol i platja, generant nous fluxos entre la costa i l'interior

El president de la Diputació, José Martí, ha anunciat que Pedro Delgado serà l'ambaixador del projecte ‘Castelló Destinació Cicloturista’, un producte que servirà de complement al tradicional i molt consolidat turisme de sol i platja. És una de les principals apostes del Patronat Provincial de Turisme que presideix la diputada Virgina Martí, amb la qual es pretén diversificar l'oferta de la província, generant nous fluxos turístics entre la costa i l'interior.

Segons Martí, l'aprovació d'aquest contracte de patrocini que s'ha aprovat hui en la Junta de Govern “està plenament justificada perquè al ciclista segovià li avala la seua trajectòria professional plagada d'èxits, amb una victòria en el Tour i dos triomfs en la Vuelta; per l'ampli coneixement que té de la nostra província, com ha quedat de manifest en la retransmissions de l'etapes que han discorregut per Castelló; per haver col·laborat amb empreses organitzadores de proves ciclistes a les nostres comarques, i per la seua innegable empenta popular i el consegüent corrent de simpatia que genera”.

‘Castelló Destinació Cicloturista’ és un club de producte per al qual s'ha elaborat un diagnòstic que identifica les principals potencialitats per al desenvolupament d'aquest producte turístic a la província i els principals sectors objectius als quals s'han de dirigir-se les accions promocionals.

A més, s'ha confeccionat un manual que recull els criteris de qualitat que han de complir les empreses i els serveis turístics que desitgen formar part d'aquest club de producte que està cridat a impulsar el cicloturisme a les comarques de Castelló. Els segments que inclou són carretera, MTB, en ruta, cicloturisme, públic familiar i bicicleta de mà. Entre els destinataris es troben allotjaments, restaurants, botigues, tallers, guies i serveis de suport, transfer, entitats públiques, oficines de turisme, centres de visita (CIT) i proves cicloturistes.

La diputada provincial de Turisme, Virginia Martí, ha assenyalat que en l'actualitat “el cicloturisme té molt atractiu com a forma de turisme familiar” i que “un dels objectius de ‘Castelló Destinació Cicloturista’ és atraure a grups esportius perquè realitzen les seues pretemporades o els seus entrenaments a la província de Castelló”.

El president Martí, que va tindre l'ocasió de conéixer a Pedro Delgado en la passada edició de la Volta Ciclista Espanya, en els dues finals d'etapes d'Ares del Maestrat i Mes de la Costa, està convençut que “la col·laboració entre Perico i la Diputació de Castelló resultarà molt fructífera per a la província de Castelló per la credibilitat que atresora i per la simpatia que genera”.