Logo de la Diputació de Castelló

Actualitat

SEU ELECTRÒNICA
Realitza els teus tràmits, gestions tributàries, pagaments o consultes en els nostres serveis online per a ciutadans i empreses.
PORTAL DE TRANSPARÈNCIA
La nostra eina de treball per a rendir comptes davant la ciutadania i atendre les seues propostes.
SEU ELECTRÒNICA
Realitza els teus tràmits, gestions tributàries, pagaments o consultes en els nostres serveis online per a ciutadans i empreses.
PORTAL DE TRANSPARÈNCIA
La nostra eina de treball per a rendir comptes davant la ciutadania i atendre les seues propostes.

La Diputació avalua ja l'estat de la piscina provincial

La Diputació avalua ja l'estat de la piscina provincial

16 de desembre. La Diputació de Castelló ja ha estat revisant l'estat de la piscina provincial també junt amb la nova empresa concessionària del servei, per tal d'agilitzar la seua posada en funcionament al servei de la gent de Castelló. Tant és així que el Govern provincial no ha deixat passar ni un sol dia per a continuar donant passos previs que permeten reobrir aquestes instal·lacions, després de quatre mesos i mig tancada, després de l'abandó de l'empresa concessionària i a l'espera que el jutjat donara permís per a entrar.

Luis Martínez, diputat d'Esports, ha explicat que “estem posant tots els recursos tan ràpid com siga possible per a acurtar tot el que puguem aquest període en què la piscina està tancada, recuperar les instal·lacions al 100% i tornar a la gent de Castelló un servei de primera qualitat. No deixem passar ni 24 hores per a activar tota la maquinària de la institució provincial, i avui ja hem estat amb la nova empresa concessionària perquè comprove en primera persona el potencial d'aquestes instal·lacions”.

Així, després que ahir mateix es reunira amb el més alt staff tècnic de la Diputació per a coordinar els passos que s'ha de seguir per a agilitzar els treballs de rehabilitació de les instal·lacions i de reobertura de la piscina, Luis Martínez ha estat supervisant l'estat, tant de les piscines com dels gimnasos i sales de fitness junt amb l'empresa concessionària. Tot i que encara no s'ha firmat el contracte d'adjudicació a l'empresa que va guanyar el concurs, el diputat d'Esports ha volgut que puguen estar també al corrent de en quina situació l'ha deixat Aiguagest, perquè la nova empresa concessionària, de gran prestigi a nivell nacional, planifique tant les necessitats de material que farà falta per a la reobertura, així com les necessitats de nova maquinària, si fóra necessari, per a prestar els millors serveis a la gent de Castelló.

En representació de l'empresa concessionària, Javier García Ovejero, ha explicat que “l'objectiu és tornar a tota la població de la província un servei de qualitat, com el que mereix la gent de Castelló. Continuarem amb la mateixa metodologia que s'estava realitzant abans, millorant quant a tecnologia i, sobretot, orientat un poc més cap a la salut. I el que volem és, tal com va apostar en el seu moment la Diputació amb aquesta instal·lació, posicionar-la com un referent per a la província i tornar a estar en el número u d'aquest tipus d'instal·lacions que és el que ens mereixem tota la gent de la província”.

Especials interés a tornar a contractar el personal com més prompte millor

Tant en la primera reunió de treball tècnic ahir en la Diputació com la d'avui amb l'empresa en les instal·lacions, Martínez ha tractat, a més, amb especial interés la situació del personal de la piscina, per a activar el procés de contractació, un procés que passa per l'adjudicació del contracte per a prestar el servei de la piscina a l'empresa que va guanyar el concurs a finals del passat mes d'agost.

Així, la posada en marxa de tot el procés a dur a terme per a la reobertura de les instal·lacions implica, a més, l'activació del procés econòmic, amb l'avaluació per part de tot el personal tècnic implicat dels costos que suposarà posar al dia les instal·lacions. Uns costos de manteniment dels quatre mesos i mig que la piscina ha estat tancada que la Diputació ja tenia pressupostats en els seus comptes de 2018 d'acord amb tot el seu treball per a poder reobrir-la com més prompte millor.

Cal recordar que el departament tècnic de la Diputació de Castelló ha iniciat ara de manera urgent, per a acurtar els terminis de reobertura tal com ha insistit Javier Moliner, una avaluació de quin és l'estat real de les instal·lacions, una avaluació que determinarà el nivell de degradació que ha patit la piscina provincial per falta de servei, manteniment i tancament obligat de les instal·lacions durant quatre mesos i mig davant la falta d'autorització judicial després de l'acomiadament del personal i la suspensió dels serveis a les persones usuàries per part d'Aiguagest.