Logo de la Diputación de Castellón

Actualidad

La Diputació de Castelló subvenciona amb 120.000 euros el servei de transport adaptat de nou associacions de la província

La Diputació de Castelló subvenciona amb 120.000 euros el servei de transport adaptat de nou associacions de la província
9 d'Abril de 2022

La vicepresidenta Patricia Puerta valora la importància d'uns recursos que “milloren la qualitat de vida de les persones i ajuden a avançar cap a un escenari d'igualtat real”

L'àrea de Benestar Social de la Diputació de Castelló ha publicat la resolució de la seua línia d'ajudes destinada al servei de transport adaptat, que compta amb una consignació econòmica de 120.000 euros en els pressupostos de #MésImpulsCastelló de 2022.

Ha estat en un procés de concurrència competitiva en el qual han obtingut subvenció nou entitats: Asociació d’Esclerosi Multiple de Castelló; Asociación Párkinson de la provincia de Castellón; Cocemfe; Asociación Granja El Rinconet; Asociación Daño Cerebral Ateneu Maestrat; Dacem; Fundación Dany Cerebral de la Comunitat Valenciana; Fundación Síndrome de Down, y Asociación Afanias. Aquests fons permetran el desplaçament de les persones usuàries de diferents municipis als centres de dia d'aquestes associacions.

La vicepresidenta Patricia Puerta ha explicat que són subvencions que «redunden en benefici dels usuaris d'aquests serveis i els seus familiars, perquè en tots dos milloren la seua qualitat de vida i capacitat d'autonomia».

A més ha manifestat que són recursos que «tenen l'objectiu de canviar la societat i acostar a la província de Castelló a un escenari d'igualtat real».