Logo de la Diputación de Castellón

Actualidad

La Diputació de Castelló col·labora amb 182.000 euros en el projecte de Càritas d'atenció i acompanyament a persones sense llar

La Diputació de Castelló col·labora amb 182.000 euros en el projecte de Càritas d'atenció i acompanyament a persones sense llar
El president de la Diputació de Castelló, José Martí, la diputada de Benestar Social, Patricia Puerta, i el director de l'ONG, Juan Manuel Aragonés, en el moment de signar el conveni.
2 de Julio de 2022

El president de la Diputació, José Martí; la vicepresidenta i titular de Benestar Social, Patricia Puerta, i el director de l'ONG, Juan Manuel Aragonés, defensen la utilitat d'un instrument que pretén ajudar a posar fi a les injustícies d'índole social existents a la província

La Diputació de Castelló aportarà 182.000 euros en 2022 perquè Càritas Diocesana de Sogorb-Castelló puga desenvolupar el seu projecte d'atenció i acompanyament a les persones de la província que es troben en situació de ‘sense llar’.

Així consta en el conveni que han signat el president de la Diputació, José Martí, i el director de l'ONG, Juan Manuel Aragonés, un document en el qual es recull una fórmula de col·laboració orientada a la prestació del servei d'acolliment i acompanyament a persones en situació de greu exclusió social; el funcionament del menjador social en el qual se serveixen entre 100 i 120 menús diaris saludables, i el manteniment del Centre d'Acolliment Mare deDéu del Lledó, que dona recer i facilita la neteja personal i la rentada de roba a les persones sense llar que es troben a la ciutat de Castelló, o aquelles altres que pugan ser derivades des d'altres municipis.

En el moment de la rúbrica també ha estat present la vicepresidenta responsable de l'àrea de Benestar Social, Patricia Puerta.

Una vegada estampada la seua signatura, el president de la Diputació ha destacat la importància d'un conveni que «permet dur a terme una labor social transcendental, que redunda en el benefici de les persones i famílies més vulnerables’’.

L'objectiu que es persegueix és el de «prestar tota l'ajuda necessària a qui el necessite». En aquest sentit, ha recordat que la institució provincial col·labora des de 2021, al costat de l'Ajuntament de Castelló i la pròpia entitat diocesana, en el servei d'allotjament i manutenció de l'alberg que regenta l'entitat a la ciutat de Castelló de la Plana.

També s'ha manifestat la vicepresidenta Patricia Puerta, per a referir-se a la conveniència d'activar polítiques d'índole social «capaces de posar fre a les injustícies socials que es produeixen en aquesta província».