La Diputació Provincial de Castelló ha représ el servei d'expedició de certificats digitals. Consulta els horaris d'atenció al públic.
Logo de la Diputació de Castelló

Actualitat

La Diputació assessora telemàticament a pimes i autònoms sobre ajudes per la Covid-19

La Diputació assessora telemàticament a pimes i autònoms sobre ajudes per la Covid-19
27 d'Abril de 2020

El servei de Promoció Econòmica actualitza la seua web amb dos reculls de mesures institucionals per pal·liar la crisi del coronavirus

El servei de Promoció Econòmica de la Diputació de Castelló ha editat dues guies gratuïtes en línia sobre ‘Expedients de Regulació Temporal d'Ocupació a la Comunitat Valenciana’ i  ‘Mesures de Suport a Persones Autònomes i Empreses’ on recull les iniciatives que promouen les diverses institucions per a pal·liar els efectes de la crisi derivada de l’alerta sanitària per la Covid-19.

El diputat provincial de Promoció Econòmica, Pau Ferrando, ha assenyalat que aquestes guies «s’actualitzen permanentment» i «detallen informació per a empreses i persones autònomes amb l’objectiu de recuperar l’economia a les nostres comarques». Els reculls poden consultar-se de manera oberta  mitjançant l’enllaç peconomica.dipcas.es/va/ajudes-covid19.html.

Igualment, ha informat que el servei d’assessorament dels CEDES de la Diputació segueix oferint-se de manera telemàtica a través de l’adreça de correu electrònic cedesempresa@dipcas.es.