Logo de la Diputació de Castelló

Actualitat

Dia de la Província 2018
Dia de la Província 2018
Pla Castelló 135
Pla Castelló 135
Nuestro canal de Youtube
Conoce de cerca toda la actualidad de la diputación de forma ágil y amena.
Dia de la Província 2018
Dia de la Província 2018
Pla Castelló 135
Pla Castelló 135
Nuestro canal de Youtube
Conoce de cerca toda la actualidad de la diputación de forma ágil y amena.

La Diputació en Chamonix

La Diputació en Chamonix

27 d'agost. El president de la Diputació, Javier Moliner, encapçalarà la setmana que ve una expedició provincial rumb a Chamonix per a promocionar en el Saló Ultra-Trail Montblanc, la fira més important del món del running, el Campionat del Món de Trail que es disputarà a la província del 10 al 13 de maig de l'any pròxim.

La delegació castellonenca, que també estarà conformada pel diputat d'Esports, Luis Martínez i el director de Penyagolosa Trails HG, Tico Cervera, aprofitarà les tres jornades de treball programades en el Saló de l'UTMB i que es preveu reunirà més de 50.000 visitants i 7.500 corredors de tot el món per a “donar a conèixer les innumerables raons per les quals Castelló és el millor escenari esportiu a l'aire lliure de la Mediterrània”.

Així ho ha destacat el president del Govern provincial, Javier Moliner, a l'hora de ressaltar la transcendència d'un esdeveniment que “ens permetrà promocionar a través de l'esport i en les faldes d'una muntanya èpica com el Montblanc la grandesa del Penyagolosa, la seua carrera, i de tota una província que té en l'esport un dels seus principals arguments per a créixer i omplir d'oportunitats els nostres pobles”.

En aquest sentit, Moliner ha insistit en com la presència de Penyagolosa Trails HG a Chamonix i la presentació divendres que ve del mundial que se celebrarà a terres castellonenques, “ens permetran posicionar la província en l'elit mundial de l'esport de muntanya, confirmant el que ací tots ja sabíem: que Penyagolosa Trails i de la seua mà, la nostra muntanya sagrada, estan a l'altura de la muntanya més èpica de quantes hi ha a Europa”.

Cal destacar que a més de la participació del president provincial i el diputat d'Esports, la Diputació estarà present a Chamonix a través del Patronat Provincial de Turisme, en l'estand que Penyagolosa Trails HG tindrà en la zona Ultra Trail World Tour Village, en una fira que té 140 expositors i per la què diàriament passaran milers d'esportistes i visitants.

Promoció en fires de 'Castelló escenari esportiu'

Aquest important desembarcament provincial a la localitat francesa per a aprofitar al màxim la transcendència de la carrera d'Ultra-Trail amb més transcendència esportiva i mediàtica del circuit internacional serà una realitat gràcies a l'estratègia empresa pel Govern provincial a l'hora d'unir esport i turisme “per a liderar el desenrotllament provincial i impulsar totes aquelles iniciatives que beneficien el teixit econòmic i social castellonenc”.

Així, l'esport i la promoció internacional de Castelló com el millor escenari esportiu de la Mediterrània ocupen un espai protagonista en la partida de 1,5 milions d'euros consignada per la institució provincial per a promocionar Castelló com a destinació turística en les principals fires especialitzades. De fet, a més de Chamonix, la Diputació provincial estarà present en 14 fires internacionals més, entre les que destaquen UNIBIKE (Madrid), Vel Follies (Bèlgica), Roller Marathon Dijon (França) o Soccerex Manchester (el Regne Unit), entre altres.

A tot això, a més, cal sumar-hi els més de 3 milions d'euros que la Diputació invertirà al llarg de l'any per a la promoció, divulgació i reforç dels centenars d'esdeveniments esportius que se celebren anualment a la província i a l'atracció de nous esdeveniments.