Logo de la Diputació de Castelló

Actualitat

SEU ELECTRÒNICA
Realitza els teus tràmits, gestions tributàries, pagaments o consultes en els nostres serveis online per a ciutadans i empreses.
PORTAL DE TRANSPARÈNCIA
La nostra eina de treball per a rendir comptes davant la ciutadania i atendre les seues propostes.
SEU ELECTRÒNICA
Realitza els teus tràmits, gestions tributàries, pagaments o consultes en els nostres serveis online per a ciutadans i empreses.
PORTAL DE TRANSPARÈNCIA
La nostra eina de treball per a rendir comptes davant la ciutadania i atendre les seues propostes.

La Diputació defén en els tribunals als treballadors i treballadores de l'Hospital Provincial

La Diputació defén en els tribunals als treballadors i treballadores de l'Hospital Provincial

 

31 de gener. La Diputació de Castelló ha defés avui en els tribunals els drets dels treballadors i treballadores de l'Hospital Provincial davant el desmantellament que està duent a terme la consellera Carmen Montón. El Govern provincial reclama que readmeta tot el personal acomiadat il·legalment i la Generalitat suplica la jutgessa que no ho faça per a evitar les conseqüències que suposaria aquesta decisió.

“Estem convençuts que hi haurà justícia després que avui mateix s'hagen demostrat nous acomiadaments improcedents. Confiem que la justícia tire per cap a darrere aquesta decisió del Consorci que només s'entén dins la política de desmantellament del Consell que està protagonitzant la consellera Montón amb el beneplàcit de Ximo Puig. Avui hem comprovat com no han pogut justificar amb cap document ni informe aquesta decisió, que ara pretenen mantindre al·ludint a la dificultat administrativa de revocar-la. Continuarem defenent amb dents i ungles l'Hospital Provincial de Castelló”.

Vicente-Ruiz ha defés la qualitat assistencial sanitària de la província, així com la qualitat dels llocs de treball del personal que presta aquesta assistència. “Pensem que atacar el personal, atacar els metges i metgesses, als infermers i infermeres, a totes les persones que treballen en l'Hospital Provincial és abaixar la qualitat assistencial de l'Hospital i atacar directament el cor sanitari de la província. I és per això que continuarem defenent els drets dels treballadors i treballadores, avui mateix amb un dels nou judici contra el Consorci de l'Hospital Provincial en defensa dels drets dels treballadors i treballadores”.

“He demanat, com a diputada provincial i vocal del Consorci, que s'anul·le l'acord de 26 d'octubre de 2016, pel qual s'amortitzaven 17 places. Agraïm el sobreesforç que estan realitzant els treballadors i treballadores de l'Hospital per intentar que els pacients no patesquen les conseqüències de la negligència de la política absolutament nefasta de la gestió que està duent a terme Ximo Puig en l'Hospital Provincial de Castelló”, ha assegurat la diputada.

Cal recordar que junt amb aquest judici avui també tenien lloc set vistes més per denúncies de treballadors i treballadores.

Consell del Consorci Hospitalari

Cal recordar que la Diputació de Castelló va votar ahir en contra de les mesures proposades per la consellera Carmen Montón per a perpetuar la seua estratègia de provocar la fuga dels millors metges I metgesses i especialistes per a desmantellar els serveis de qualitat que presta l'Hospital Provincial de Castelló.

Així, en el Consell de Govern celebrat la vesprada d'ahir, la consellera de Sanitat va aprovar amb el seu vot de qualitat, i el de l'Ajuntament de Castelló, l'eliminació d'altres 16 places d'especialistes en qualitat de funcionariat per a, a continuació, traure aquestes mateixes places en precari amb contractes laborals.