Logo de la Diputació de Castelló

Actualitat

La Diputació convoca el VII Concurs Infantil de Postals de Nadal 'Sóc Solidari@'

La Diputació convoca el VII Concurs Infantil de Postals de Nadal 'Sóc Solidari@'

20 de novembre. Coincidint avui amb la commemoració del Dia Universal del Xiquet i de la Xiqueta, la Diputació de Castelló ha convocat el VII Concurs Infantil de Postals de Nadal 'Sóc Solidari@'. A partir d'avui els xiquets i xiquetes de Castelló les edats dels quals estiguen compreses entre els 6 i els 12 anys, podran formar part d'aquesta iniciativa que uneix la seua creativitat amb la seua solidaritat, ja que hauran d'entregar un joguet en bon estat junt amb la seua postal, perquè els Serveis Socials de la Diputació ho entreguen a un xiquet o xiqueta necessitat de la província.

La diputada provincial d'Acció Social, Elena Vicente-Ruiz, ha animat les famílies de la província “a participar d'aquesta iniciativa solidària, que fomenta la creativitat dels nostres xiquets i xiquetes, alhora que la seua solidaritat, perquè requereix que donen un joguet junt amb la seua postal nadalenca, sabent que aquest joguet s'entregarà a un xiquet o xiqueta de la província d'una família en risc d'exclusió social”

Cal recordar que les postals entregades hauran de ser relatives al Nadal, i sempre amb la solidaritat com a temàtica comuna, havent d'incloure un eslògan solidari en l'idioma o idiomes que preferesca la persona participant.

Com participar

Els treballs amb la corresponent documentació i el joguet solidari hauran d'adreçar-se a Àrea d'Acció Social de la Diputació de Castelló (plaça de Les Aules, 7, 12001 Castelló) i presentats en un únic sobre en l'exterior del qual es farà constar: VII Concurs Infantil de Postals Nadalenques (categoria A- xiquets i xiquetes de 6 a 8 anys; o categoria B-xiquets i xiquetes de 9 a 12 anys). En el sobre ha de depositar-se el treball del xiquet o xiqueta i en la seua part posterior ha de constar: nom, cognoms i edat de la persona participant.

Jurat

El decisió del jurat s'emetrà en data 21 de desembre de 2017 i es publicarà en el tauler d'anuncis de la Diputació. A més, el Govern provincial convocarà a un acte d'entrega de premis al Palau provincial que es durà a terme el 21 de desembre de 2017.