La Diputació Provincial de Castelló ha représ el servei d'expedició de certificats digitals. Consulta els horaris d'atenció al públic.
Logo de la Diputació de Castelló

Actualitat

SEU ELECTRÒNICA
Realitza els teus tràmits, gestions tributàries, pagaments o consultes en els nostres serveis online per a ciutadans i empreses.
PORTAL DE TRANSPARÈNCIA
La nostra eina de treball per a rendir comptes davant la ciutadania i atendre les seues propostes.
SEU ELECTRÒNICA
Realitza els teus tràmits, gestions tributàries, pagaments o consultes en els nostres serveis online per a ciutadans i empreses.
PORTAL DE TRANSPARÈNCIA
La nostra eina de treball per a rendir comptes davant la ciutadania i atendre les seues propostes.

La Diputació consolida la flota de vehicles del Consorci de Bombers

La Diputació consolida la flota de vehicles del Consorci de Bombers
22 de Juliol de 2017

El Govern provincial invertirà un milió d'euros en aquesta nova fase de renovació per a millorar la seguretat dels professionals

22 de juliol. La Diputació de Castelló realitzarà un important esforç inversor per a consolidar la flota de vehicles del Consorci Provincial de Bombers entre les més modernes de tots els cossos de bombers d'Espanya. Per a això, tal com es va certificar en l'última assemblea del Consorci celebrada al Palau Provincial dimarts passat, el Govern provincial invertirà al voltant d'un milió d'euros per a “renovar el parc mòbil del bombers, situant-lo a l'avantguarda en matèria de seguretat a nivell nacional i, amb això, millorar el ja de per si excel·lent servei que presten quan la província els necessita”.

El diputat responsable del Consorci de Bombers, Luis Rubio, ha destacat la important inversió que permetrà emprendre en pròximes dates una nova fase de renovació dels vehicles més antics de la flota “dotant així els nostres més de 700 professionals de les millors eines per a actuar en cas d'emergència. És imprescindible que davant qualsevol tipus d'incidència o incendi els professionals del Consorci disposen dels millors mitjans per a actuar amb màximes garanties i, alhora, garantir l'èxit de les seues intervencions”.

Amb aquest objectiu, es procedirà a la substitució dels vehicles auxiliars de dotació destinats a suport i transport del personal així com la renovació d'uns quants vehicles destinats a unitats de comandament i coordinació. De la mateixa manera, se substituiran els dos vehicles més antics per a intervenció en serveis de salvaments diversos i accidents de trànsit, a més del camió autobraç articulat amb escala, destinat a rescat i intervenció en altura del parc de Baix Maestrat.

Inversions anteriors

En aquesta línia, Rubio ha recordat que a mitjan passat mes d'abril el Govern provincial va destinar 650.000 euros per a comprar un camió d'intervenció amb braç articulat de 32 metres per al parc de la Plana Baixa, mentres que a finals de maig es va invertir més de 450.000 euros en la renovació total dels equips de protecció individual que empren els professionals i voluntariat del Consorci de Bombers davant qualsevol emergència que amenace la integritat de la gent de la província.

Amb tot, tal com ha subratllat el diputat responsable del Consorci, “els professionals del Consorci guanyaran en seguretat, alhora que es millora la resposta que s'ofereix a la ciutadania de la província. I és que tenim l'equip de professionals millor preparats i és imprescindible que davant qualsevol emergència que sorgesca els nostres bombers tinguen els millors mitjans per a actuar i garantir l'èxit en les seues intervencions”.