Logo de la Diputació de Castelló

Actualitat

Pla Castelló 135
Pla Castelló 135
Nuestro canal de Youtube
Conoce de cerca toda la actualidad de la diputación de forma ágil y amena.
Dia de la Província 2018
Dia de la Província 2018
Pla Castelló 135
Pla Castelló 135
Nuestro canal de Youtube
Conoce de cerca toda la actualidad de la diputación de forma ágil y amena.
Dia de la Província 2018
Dia de la Província 2018

La Diputació arranca amb la Volta a la Comunitat Valenciana 'Castelló escenari esportiu'

La Diputació arranca amb la Volta a la Comunitat Valenciana 'Castelló escenari esportiu'

9 de gener. La Diputació de Castelló arrancarà el pròxim 31 de gener el seu ambiciós calendari de competicions 'Castelló escenari esportiu' amb la LXIX Volta a la Comunitat Valenciana, que tindrà la seua primera etapa, amb un total de 192 quilòmetres entre Orpesa i Peníscola. Una competició amb gran trajectòria i repercussió entre l'aficció del ciclisme, que comptarà amb la participació de 25 equips que es traslladaran a la província els dies previs a l'inici de la prova, quelcom que sens dubte repercutirà en un millor impacte turístic per a la zona.

Així ho ha explicat en la presentació de l'esdeveniment el diputat d'Esports, Luis Martínez, el qual ha agraït a patrocinadors i organitzadors “fer possible una prova d'aqueste prestigi que ens permet d'una banda promocionar la gran afició al ciclisme que hi ha a la nostra província i, d'una altra, tindre novament una gran plataforma en què demostrar que Castelló és el millor escenari esportiu. Tenim carreteres de qualitat, bona climatologia, un patrimoni natural envejable tant en costa com en interior i, en definitiva, el millor lloc de la Mediterrània per al desenvolupament d'aquestes proves i del ciclisme en general”.

En aquest sentit, també s'ha referit a la presència del vicepresident provincial de Turisme i alcalde de Peníscola, Andrés Martínez, “perquè el turisme i l'esport són un binomi estratègic de desenvolupament per a la Diputació de Castelló a la província, com bé mostra aquesta competició, la primera d'envergadura d'aquest 2018 d'entre els més de 300 esdeveniments que impulsarem a la província enguany”.

Per la seua banda, el vicepresident Andrés Martínez, ha destacat a més “l'important efecte desestacionalizador per al turisme que tindrà aquesta prova, tenint en compte les dates en què es desenvolupa. És important també tindre en compte que la imatge de les nostres platges i de les nostres muntanyes es podrà veure en 57 canals de televisió per a continuar posicionant la destinació provincial com l'idònia no sols per a competir sobre la bicicleta, sinó també per a entrenar durant tot l'any”.

Unes excel·lents condicions, les de la província de Castelló per a la pràctica ciclista que també ha posat en valor en la presentació el director de la Volta, Ángel Casero, qui ha explicat que “el fet que siga a Castelló la primera etapa, i per coincidències del calendari esportiu dels equips, farà que siguen molts esportistes els que es desplacen amb els seus equips els dies previs a l'inici de la carrera, sent encara més beneficiós per al turisme de Castelló”.

També ha participat en la presentació Vicente Borrás, director d'oficina Banca d'Empreses de Castelló de Banc Sabadell, patrocinador de la prova.

192 quilòmetres per 13 municipis de Castelló

Si en quelcom es caracteritza l'etapa que transcorrerà per la província de Castelló és per la gran quantitat de municipis que travessa, un total de 13 en els seus 192 quilòmetres de recorregut, que donarà bona mostra de la dualitat platja-muntanya que caracteritza l'atractiu medi natural de la província.

Així, des d'Orpesa, la volta partirà cap a Sant Joan de Moró, la Barona, els Ibarsos, la Serra d'en Garceran, Benlloch, la Salzadella, la Jana, San Rafael del Río, Vinaròs, Benicarló fins a arribar a Peníscola.