La Diputació Provincial de Castelló ha représ el servei d'expedició de certificats digitals. Consulta els horaris d'atenció al públic.
Logo de la Diputació de Castelló

Actualitat

La Diputació aprova ajudes per valor de 50.000 euros per a combatre la pobresa energètica

La Diputació aprova ajudes per valor de 50.000 euros per a combatre la pobresa energètica
11 d'Octubre de 2019

Per a municipis de menys de 20.000 habitants

La Diputació de Castelló destinarà la quantitat de 50.000 euros per a ajudes a persones en situació de pobresa energètica en municipis, agrupacions d'ajuntaments i mancomunitats de menys de 20.000 habitants. És una decisió adoptada en la Junta de Govern de la institució perquè segons ha assenyalat la vicepresidenta, Patricia Puerta, “és necessari garantir el dret de totes les persones a disposar dels serveis essencials en el seu dia a dia, i més ara que ens encaminem cap a l'hivern”.    

Els serveis socials de les entitats locals s'encarregaran de la gestió d'aquestes ajudes que rebran les persones o famílies que es troben en situació de pobresa energètica i que estiguen empadronades en un municipi de menys de 20.000 habitants.

Puerta ha explicat que “aquest tipus d'ajudes són necessàries perquè en els pròxims mesos es produirà una baixada important de les temperatures en tota la província i, molt especialment, en molts municipis d'interior, per la qual cosa resulta absolutament imprescindible que en les llars quede garantit el subministrament d'electricitat, gas i aigua”.