Logo de la Diputació de Castelló

Actualitat

SEU ELECTRÒNICA
Realitza els teus tràmits, gestions tributàries, pagaments o consultes en els nostres serveis online per a ciutadans i empreses.
PORTAL DE TRANSPARÈNCIA
La nostra eina de treball per a rendir comptes davant la ciutadania i atendre les seues propostes.
SEU ELECTRÒNICA
Realitza els teus tràmits, gestions tributàries, pagaments o consultes en els nostres serveis online per a ciutadans i empreses.
PORTAL DE TRANSPARÈNCIA
La nostra eina de treball per a rendir comptes davant la ciutadania i atendre les seues propostes.

El Villarreal CF se suma al projecte contra l'assetjament escolar 'Res serà igual'

El Villarreal CF se suma al projecte contra l'assetjament escolar 'Res serà igual'
4 de Decembre de 2017

El Villarreal CF s'ha sumat al pioner projecte del creador i impulsor Víctor Antolí i la Diputació de Castelló contra l'assetjament escolar 'Res serà igual'.

4 de desembre. El Villarreal CF s'ha sumat al pioner projecte del creador i impulsor Víctor Antolí i la Diputació de Castelló contra l'assetjament escolar 'Res serà igual'. Avui arranca una setmana d'intensa promoció d'aquesta tv movie antibullying protagonitzada per joves de Castelló i que presentarà la seua segona temporada diumenge que ve, dia 10 de desembre, coincidint amb un dels partits més multitudinaris de la lliga futbolística, el Villarreal CF-FC Barcelona.

La diputada d'Acció Social, Elena Vicente-Ruiz, participa avui en les xarrades i col·loquis organitzats amb jovent esportista a la Ciutat Esportiva del Villarreal amb l'objectiu comú de previndre i visibilitzar la problemàtica de l'assetjament escolar entre el jovent.

“Afrontem el repte de previndre l'assetjament escolar entre el nostre jovent, i per a això és fonamental sensibilitzar-lo sobre aquesta problemàtica i fer-ho en el seu mateix llenguatge. Volem una província lliure d'assetjament escolar, i per a això hem d'ensenyar el nostre jovent a tindre tolerància zero davant aquest tipus d'assetjament en les aules de Castelló”.

En aquest sentit, la diputada ha posat en valor “l'excel·lent acollida que ha tingut aquest migmetratge que llançàrem el passat any, davall la creació i direcció del castellonenc Víctor Antolí. Ja en la seua primera part l'han visualitzat 27.000 joves i impliquem 22 instituts de la província. Tant la comunitat educativa com el jovent de la província han tingut una resposta molt positiva. I en aquest camí seguirem, amb formes creatives que arriben al nostre públic objectiu, les persones més joves per a eradicar l'assetjament en les aules”.

Per la seua banda, Víctor Antolí s'ha mostrat satisfet per “la incorporació del Villarreal a aquest projecte, perquè ens va a ajudar a visibilitzar aquesta iniciativa que s'ha creat des de Castelló contra l'assetjament en les aules i que té el talent d'actors i actrius joves de Castelló que estan arribant a la nostra joventut per a sensibilitzar-los en aquest problema tan important que tenim com a societat”.

Cal recordar que aquesta acció en positiu de 'Res serà igual' està centrada en el personatge d'Alexandra, que és la protagonista d'aquest migmetratge educatiu, la qual pateix assetjament escolar a causa del seu canvi de sexe.

Diumenge que ve, avanç de la novetat de 'Res serà igual'

Per a eradicar l'assetjament escolar de les aules de Castelló, la Diputació de Castelló i el Villarreal CF han dissenyat una completa jornada d'activitat coincidint amb una de les trobades més esperades de la temporada de Lliga com és el Villarreal CF- FC Barcelona.

Tal com ha explicat el creador del projecte, Víctor Antolí, “serà precisament en el descans del partit quan s'estrenarà l'avanç de la novetat de 'Res serà igual'. De forma prèvia a la seua estrena, hem organitzat una acció que tindrà lloc a les 18:30 hores en la plaça de l'Estadi de la Ceràmica, que consistirà en una 'batalla de galls' contra l'assetjament escolar. Al voltant de 16 joves i el grup de rap ARSE ambientaran una jornada en què s'utilitzarà el rap com a eina per a denunciar i recolzar el jovent perquè no patesca en silenci”.

Durant el descans del partit, abans de l'estrena, actuarà el raper ARKANO, guanyador internacional de les batalles de galls de Redbull, que interpretarà el seu nou single “Diferent”, que ha cedit al projecte com a tema central d'aquesta segona part.

El rumor, una altra conseqüència de l'assetjament escolar

En aquesta segona entrega de 'Res serà igual', la trama gira entorn del rumor com una altra conseqüència més de l'assetjament escolar.

S'inclouen noves incorporacions actorals la selecció de les quals ha estat assessorada per Elena Arnao, directora de càsting de projectes audiovisuals com La que se avecina o Cuéntame como pasó. La televisiva actriu Cristina Plazas se suma al projecte interpretant la psicòloga d'Alexandra, el personatge protagónic que intenta llevar-se la vida després de patir assetjament escolar.

 A través de la pàgina web del projecte www.nadaseraigual.com podem gaudir de la primera part 'Ningú fa res', que denúncia el silenci davant aquest alifac que pateix més del 25% de la joventut a Espanya.