La Diputació Provincial de Castelló posa en marxa el servei de cita prèvia per a diversos tràmits.
Logo de la Diputació de Castelló

Actualitat

El president de la Diputació defén el diàleg en la seua primera reunió amb els portaveus

El president de la Diputació defén el diàleg en la seua primera reunió amb els portaveus
18 de Juliol de 2019

José Martí aposta per aconseguir un clima de treball de consens – La diputació celebra la seua primera Junta de Portaveus.

Castelló, 18.07.2019. El president de la Diputació de Castelló, José Martí, ha mantingut sengles reunions de treball amb els portaveus dels dos grups de l'oposició, Partit Popular i Ciutadans, per a traslladar-los la seua total disposició a mantindre durant el present mandat un clima de “diàleg i consens” en la gestió de la institució durant aquests quatre anys.

José Martí s'ha reunit d'una banda amb el portaveu i la portaveu adjunta del grup popular, Vicent Sales i Elena Vicente-Ruiz, respectivament, i per un altre amb la portaveu de Ciutadans, Cristina Fernández, en el que ha sigut una primera presa de contacte oficial. Amb posterioritat, els grups polítics han mantingut la primera reunió de la Junta de Portaveus, prèvia al ple ordinari que celebrarà la corporació provincial dimarts que ve 23 de juliol. Aquesta ha sigut una presa de contacte d'una Junta que ha comptat amb la presència del president, José Martí; la vicepresidenta, Patricia Puerta, així com Santi Pérez i Ruth Sanz com a portaveu i portaveu adjunta socialista, respectivament; Ignasi Garcia, portaveu de Compromís; Vicent Sales i Elena Vicente Ruiz, del Partit Popular, i Cristina Fernández, de Ciutadans.