Logo de la Diputació de Castelló

Actualitat

Pla Castelló 135
Pla Castelló 135
Nuestro canal de Youtube
Conoce de cerca toda la actualidad de la diputación de forma ágil y amena.
Dia de la Província 2018
Dia de la Província 2018
Pla Castelló 135
Pla Castelló 135
Nuestro canal de Youtube
Conoce de cerca toda la actualidad de la diputación de forma ágil y amena.
Dia de la Província 2018
Dia de la Província 2018

El futbolista Bruno Soriano exalçarà Castelló com el millor escenari esportiu

El futbolista Bruno Soriano exalçarà Castelló com el millor escenari esportiu

15 de desembre. L'aposta de la Diputació de Castelló per fer de l'esport un eix estratègic de la seua gestió que reforce la província com un gran escenari esportiu, tindrà dilluns que ve, dia 18 de desembre un aliat d'excepció. El futbolista castellonenc Bruno Soriano oferirà al Palau Provincial una conferència davall el paraigua d'aquesta gran marca esportiva promoguda pel Govern provincial “per posar en valor i multiplicar l'impacte que genera l'esport al llarg de tota la nostra província”. Cal assenyalar que aquesta conferència estava inicialment prevista per a dimarts passat, dia 12 de desembre, i que s'ha hagut d'ajornar per qüestions d'agenda.

El diputat d'Esports, Luis Martínez, ha destacat que aquesta convocatòria, per a la què ja han confirmat la seua presència prop de 200 assistents entre els que destaquen els i les 46 joves esportistes becats per l'Administració provincial, “serà una oportunitat única per a escoltar de primera mà un jugador excepcional, un gran ambaixador dels millors valors que té la nostra terra, per la qual cosa va ser reconegut per aquesta corporació provincial amb la Distinció de la Província al Mèrit Esportiu, un dels millors exemples del talent que atresoren els nostres esportistes”.

D'aquesta manera, serà a partir de les 19.30 hores quan el Saló de Recepcions de la Diputació albergue una conferència en què “es demostrarà que pels seus esportistes, però també pel clima, l'orografia, les instal·lacions i els nostres clubs esportius, Castelló és un dels millors escenaris esportius a nivell nacional i internacional”.

Beques a 46 joves esportistes

Cal destacar que la Diputació de Castelló ha invertit enguany 65.000 euros per a convertir-se en el millor soci per a un total de 46 joves esportistes castellonencs de fins a quinze modalitats esportives. Per a això, l'Administració provincial ha renovat la seua línia d'ajudes a la gent de l'esport en una mostra més del “seu compromís amb l'esport castellonenc, amb els i les esportistes i amb les entitats que porten el nom de Castelló per tota Espanya i Europa”.

Així, l'acte amb Bruno servirà també per a realitzar l'acte d'entrega dels diplomes a aquestos “futurs grans esportistes que, moltes vegades, ja estan representant amb èxit la província i demostrant que la pedrera esportiva castellonenca està més que assegurada”.

Tant és així que la Diputació ha augmentat per a 2018 aquesta quantia fins als 80.000 euros.