Logo de la Diputació de Castelló

Actualitat

SEU ELECTRÒNICA
Realitza els teus tràmits, gestions tributàries, pagaments o consultes en els nostres serveis online per a ciutadans i empreses.
PORTAL DE TRANSPARÈNCIA
La nostra eina de treball per a rendir comptes davant la ciutadania i atendre les seues propostes.
SEU ELECTRÒNICA
Realitza els teus tràmits, gestions tributàries, pagaments o consultes en els nostres serveis online per a ciutadans i empreses.
PORTAL DE TRANSPARÈNCIA
La nostra eina de treball per a rendir comptes davant la ciutadania i atendre les seues propostes.

El capità del Villarreal Bruno Soriano reivindicarà la província com el millor escenari esportiu

El capità del Villarreal  Bruno Soriano reivindicarà la província com el millor escenari esportiu

6 de desembre. L'aposta de la Diputació de Castelló per fer de l'esport un eix estratègic de la seua gestió que reforce la província com un gran escenari esportiu tindrà dimarts que ve, dia 12 de desembre, un aliat d'excepció. El capità del Villarreal, Bruno Soriano, oferirà al Palau Provincial una xarrada davall el paraigua d'aquesta gran marca esportiva promoguda pel Govern provincial “per a posar en valor i multiplicar l'impacte que genera l'esport al llarg de tota la nostra província”.

Cal recordar que Bruno, natural d'Artana, va rebre enguany la Distinció al Mèrit Esportiu durant la celebració del Dia de la Província en la Diputació de Castelló. Javier Moliner li va entregar el reconeixement per ser un referent esportiu i humà, que ha arribat molt lluny en l'esport de màxim nivell en el Villarreal i que ha defés els colors de la Selecció Espanyola.

El diputat d'Esports, Luis Martínez, ha destacat que aquesta convocatòria, per a la que ja han confirmat la seua presència prop de 200 assistents, entre els quals destaquen les 46 persones esportistes becades per l'Administració provincial, “serà una oportunitat única per a escoltar de primera mà un jugador excepcional, un gran ambaixador dels millors valors que té la nostra terra, per la qual cosa va ser reconegut per aquesta corporació provincial amb la Distinció de la Província al Mèrit Esportiu, un dels millors exemples del talent que atresora la nostra gent de l'esport”.

Així les coses, serà a partir de les 19.00 hores quan el Saló de Recepcions de la Diputació albergue una conferència en què “es demostrarà que per la seua gent del món de l'esport, però també pel clima, l'orografia, les instal·lacions i els nostres clubs esportius, Castelló és un dels millors escenaris esportius a nivell nacional i internacional”.

Beques a 46 joves esportistes

Cal destacar que la Diputació de Castelló ha invertit enguany 65.000 euros per a convertir-se en el millor soci per a un total de 46 joves esportistes castellonencs de fins a quinze modalitats esportives. Per a això, l'Administració provincial ha renovat la seua línia d'ajudes als esportistes en una mostra més del “seu compromís amb l'esport castellonenc, amb els seus esportistes i amb les entitats que porten el nom de Castelló per tota Espanya i Europa”.

Així, l'acte amb Bruno servirà també per a realitzar l'acte d'entrega dels diplomes a aquestos “futurs grans esportistes que, moltes vegades, ja estan representant amb èxit la província i demostrant que la pedrera esportiva castellonenca està més que assegurada”.

Tant és així que la Diputació ha augmentat per a 2018 aquesta inversió en beques esportives fins als 80.000 euros.