Logo de la Diputació de Castelló

Actualitat

Dia de la Província 2019
Dia de la Província 2019
Pla Castelló 135
Pla Castelló 135
Nuestro canal de Youtube
Conoce de cerca toda la actualidad de la diputación de forma ágil y amena.
Dia de la Província 2019
Dia de la Província 2019
Pla Castelló 135
Pla Castelló 135
Nuestro canal de Youtube
Conoce de cerca toda la actualidad de la diputación de forma ágil y amena.

Diputació s'erigeix en una de les administracions més innovadores

Diputació s'erigeix en una de les administracions més innovadores

28 de febrer de 2019. La Diputació de Castelló s'ha erigit en una de les administracions més innovadores d'Espanya en obtindre dos premis del IX Congrés Nacional d'Innovació i Serveis Públics CNIS 2019 celebrat a Madrid. Amb aquests importants guardons, el Govern provincial veu reconegut el seu compromís de modernitzar-se de forma constant a través de criteris d'innovació pública i transparència amb l'objectiu prioritari de ser cada dia més útil i eficient al servei de la ciutadania de la província de Castelló.

Així ho ha explicat el diputat de Modernització, Luis Martínez, el qual ha assenyalat que “des de la creació del departament de Modernització i Innovació Pública en 2013 hem aconseguit fer de l'estalvi de temps i recursos, una constant gràcies a aplicar la modernització als nostres processos productius. Ara la relació tant d'ajuntaments com d'empreses o ciutadania amb la institució provincial és més ràpida, pròxima i eficaç, i en bona part es deu a aquesta modernització i aposta per la transparència i Govern Obert que lidera el nostre president, Javier Moliner”.

Concretament, el premi rebut per part de la Diputació es en la categoria de la millor solució corporativa d'adequació de la nova Llei de protecció de dades personals i garantia de drets digitals. És un reconeixement a l'esforç de la Diputació per introduir en el seu funcionament diari la millor aplicació d'aquesta normativa a favor dels ajuntaments i ciutadania de la província.

Martínez ha assenyalat que “rebre aquests premis no fa més que reconéixer el treball de tot el personal de la Diputació per aplicar la innovació al funcionament de l'Administració per a fer-la cada dia més útil i eficient a la gent de la província de Castelló”.

També reconegut com millor innovador públic de l'any

El segon dels premis rebut per la Diputació, i no menys important, ha sigut el Premi a l'Innovador Públic més destacat al cap del Servei d'Administració Innovació Pública de la Diputació de Castelló, Borja Colom de Carvajal.

Entre els seus mèrits, la seua reconeguda i àmplia trajectòria professional relacionada amb el sector públic. És el tècnic impulsor de la transformació interna de la Diputació, una labor que ha compaginat, a més, amb el suport al conjunt de municipis de tota la província. “Aquest premi ve a reconéixer el treball ben fet que ha fet tot el personal de la casa dirigit per Borja, a qui agraïm la seua entrega i animem a continuar amb aquesta important labor”, ha assenyalat el diputat.