La Diputació Provincial de Castelló posa en marxa el servei de cita prèvia per a diversos tràmits.
Logo de la Diputació de Castelló

Actualitat

Diputació i l'Espaitec impulsen el creixement empresarial

Diputació i l'Espaitec impulsen el creixement empresarial
17 d'Abril de 2019

La Diputació de Castelló i el Parc Científic i Tecnològic de la Universitat Jaume I (Espaitec) consoliden el programa de creixement empresarial Castelló Global Program (CSGP)

17 d'abril de 2019. La Diputació de Castelló i el Parc Científic i Tecnològic de la Universitat Jaume I (Espaitec) consoliden el programa de creixement empresarial Castelló Global Program (CSGP) que en 2019 celebra la seua setena edició i l’activen ja amb l'obertura de les inscripcions que estaran obertes fins al pròxim 10 de maig en www.castelloglobalprogram.com. Cal tindre en compte que per aquest programa ja han passat 59 empreses de la província pertanyents a 25 municipis i 15 sectors d'activitat diferents.

El diputat de Promoció Econòmica, Salvador Aguilella, ha animat les empreses castellonenques a “aprofitar aquest recurs l'eficàcia del qual està més que provada i que es consolida com una eina útil per a generar millors oportunitats econòmiques a la nostra província. Castelló Global Program se referma com a programa pioner perquè les empreses optimitzen els seus recursos, cresquen, i amb això generen ocupació als nostres pobles, clau estratègica del Govern provincial per a continuar millorant la qualitat de vida a la província. En definitiva, és un recurs molt útil per a ajudar les empreses a consolidar-se i generar ocupació als nostres municipis”

En les pròximes setmanes el programa seleccionarà nou empreses amb seu a la província de Castelló, ganes d'innovar i de créixer, és a dir, disposades a portar el seu projecte al següent nivell a través de la innovació i la planificació estratègica.

El programa s’adreça a empreses de qualsevol sector d'activitat que tinguen una facturació mínima de 25.000 € i seu a la província de Castelló, en concret busca accelerar tres tipus d'empreses: empreses de recent creació que necessiten suport en l'elaboració del pla de creixement; empreses consolidades a la recerca d'innovació i acceleració; i empreses familiars interessades a realitzar una reflexió estratègica en el seu canvi generacional.

Novetats del Castelló Global Program 2019

Les principals novetats de la setena edició se centren en un nou programa formatiu, nous docents i el llançament de la figura del ‘mentor amic’.

En la part formativa, s'han revisat tots els mòduls formatius per a acostar totes les àrees de l'empresa al creixement i la innovació, incorporant un mòdul específic de generació d'innovació amb metodologies de design thinking. Respecte a la figura del mentor-amic, l'equip de mentors es reforçarà amb la participació voluntària d'antic alumnat del programa, empresariat que podrà aportar coneixement i experiència durant el seu pas per edicions anteriors.

Juan Antonio Bertolín, director d'Espaitec i gerent de la Fundació General de la Universitat Jaume I, ha destacat la capacitat del programa perquè les empreses realitzen un canvi radical en la seua estratègia empresarial, “després de sis edicions celebrades, el programa s'ha consolidat entre el teixit empresarial provincial com una eina idònia per a realitzar una reflexió estratègica de l'estat de les empreses, oferint suport des del primer dia per a realitzar un pla de creixement personalitzat a través de la formació i mentorització amb destacat empresariat d'abast local i nacional” , conclou.

La prioritat és continuar generant riquesa a Castelló

Aquesta iniciativa que la Diputació du a terme en col·laboració amb l'Espaitec forma part del compromís del Govern provincial amb la seua prioritat de generar riquesa i noves oportunitats econòmiques als municipis castellonencs.

Programes de qualitat com aquest, o com el Move Up!, o l'Òrbita formen part d'una intensa labor de vertebració de recursos a disposició de les empreses de Castelló per a propiciar la seua consolidació i creixement com a via de generar ocupació.

Nota: Més informació i inscripcions en http://www.castelloglobalprogram.com/

Vídeo presentació de la setena edició del programa https://youtu.be/72NnzISjJK8