Logo de la Diputació de Castelló

Actualitat

Diputació dinamitzarà la província amb tres competicions aquest cap de setmana

Diputació dinamitzarà la província amb tres competicions aquest cap de setmana
15 de Febrer de 2019

La Diputació de Castelló dinamitzarà els pobles de la província durant el pròxim cap de setmana amb tres competicions de distintes disciplines i magnituds que ompliran de visitants i esportistes aquests municipis amb el conseqüent benefici econòmic per als pobles

15 de febrer de 2019. La Diputació de Castelló dinamitzarà els pobles de la província durant el pròxim cap de setmana amb tres competicions de distintes disciplines i magnituds que ompliran de visitants i esportistes aquests municipis amb el conseqüent benefici econòmic per als pobles. Així, a través del seu programa Castelló Escenari Esportiu, el Govern provincial impulsa aquests dies la Challenge de la Plana, el Trail de les Useres i la Mediterranean Epic by Gaes que ja va començar ahir dijous i es mantindrà fins a diumenge que ve.

El diputat provincial d'Esports, Luis Martínez, ha explicat que “aquest cap de setmana torna a ser un bon exemple de com la nostra aposta per l'esport, tant popular com amb competicions més importants, està ajudant a generar noves oportunitats econòmiques als pobles de la província. Aquestes competicions pels pobles són clar exemple del treball que estem fent junt amb els clubs per a continuar omplint d'esport i d'activitat la província diàriament. Les més visibles són les competicions més importants, però darrere d'elles hi ha moltes com la que acollirà demà Cinctorres que conformen aquesta gran aposta de la província de Castelló per l'esport de què tan orgullosos estem”.

En aqueix sentit, Martínez ha assenyalat que “a través de Castelló Escenari Esportiu estem omplint amb prop de 400 competicions a l'any pràcticament tot el calendari anual amb un permanent goteig de visitants que coneixen les virtuts dels nostres pobles i la nostra província com el millor escenari de la Mediterrània per a la pràctica esportiva”.

Mediterranean Epic by Gaes

La Mediterranean Epic arriba als seus dies decisius amb dues etapes a la localitat d'Orpesa. Els bikers rodaran durant aquest cap de setmana des de la costa a l'interior per lluitar el ser més ràpid i regular en un esdeveniment que s'ha marcat com referent internacional en la seua especialitat i que es pot seguir per streaming.

Circuit Challenge de la Plana Artana

Segueix la carretera ciclista dels aficionats per la nostra província, i la Challenge arriba a Artana aquest cap de setmana amb una distància de 60 quilòmetres.

D'aquesta manera, el municipi de la Serra d'Espadà és la segona novetat dins de la nova edició amb una gran etapa que transcorre pel “tríptic Espadà” i que aclarirà la classificació general.

Trail Useres

Els camins i sendes de la població de les Useres veuran diumenge que ve a lkas 9:00 hores com es disputa una nova edició del seu trail. Els més de 400 participants que han esgotat les inscripcions aprofitaran els Camins de Penyagolosa per a realitzar dues proves (20 i 12 quilòmetres) que tornaran a posar en valor l'excel·lent escenari esportiu que és la nostra província.