Logo de la Diputació de Castelló

Actualitat

SEU ELECTRÒNICA
Realitza els teus tràmits, gestions tributàries, pagaments o consultes en els nostres serveis online per a ciutadans i empreses.
PORTAL DE TRANSPARÈNCIA
La nostra eina de treball per a rendir comptes davant la ciutadania i atendre les seues propostes.
SEU ELECTRÒNICA
Realitza els teus tràmits, gestions tributàries, pagaments o consultes en els nostres serveis online per a ciutadans i empreses.
PORTAL DE TRANSPARÈNCIA
La nostra eina de treball per a rendir comptes davant la ciutadania i atendre les seues propostes.

Diputació dinamitzarà la província amb quatre competicions

Diputació dinamitzarà la província amb quatre competicions
1 de Febrer de 2019

La Diputació de Castelló dinamitzarà els pobles de la província durant el pròxim cap de setmana amb quatre competicions de distintes disciplines i magnituds que ompliran de visitants i esportistes aquests municipis amb el conseqüent benefici econòmic per als pobles

1 de febrer de 2019. La Diputació de Castelló dinamitzarà els pobles de la província durant el pròxim cap de setmana amb quatre competicions de distintes disciplines i magnituds que ompliran de visitants i esportistes aquests municipis amb el conseqüent benefici econòmic per als pobles. Així, a través del seu programa Castelló Escenari Esportiu, el Govern provincial impulsa aquests dies la Challenge de la Plana, el Trail de Cabanes, The Batle of the Mediterranean III (crossfit) i la Marató d'Espadà de Trail.

El diputat provincial d'Esports, Luis Martínez, ha explicat que “aquest cap de setmana torna a ser un bon exemple de com la nostra aposta per l'esport, tant popular com amb competicions més importants, està ajudant a generar noves oportunitats econòmiques als pobles de la província. Aquestes competicions pels pobles són clar exemple del treball que estem fent junt amb els clubs per a continuar omplint d'esport i d'activitat la província diàriament. Les més visibles són les competicions més importants, però darrere d'elles hi ha moltes com la que acollirà demà Cinctorres que conformen aquesta gran aposta de la província de Castelló per l'esport de què tan orgullosos estem”.

En aqueix sentit, Martínez ha assenyalat que “a través de Castelló Escenari Esportiu estem omplint amb prop de 400 competicions a l'any pràcticament tot el calendari anual amb un permanent goteig de visitants que coneixen les virtuts dels nostres pobles i la nostra província com el millor escenari de la Mediterrània per a la pràctica esportiva”.

Challenge de la Plana

Aquest cap de setmana la Challenge de la Plana arriba a la seua tercera i quarta prova tenint com a escenaris principals les localitats d'Onda i de Vilafamés.

En total més de 120 quilòmetres per l'interior de la nostra província que segur que marcaran la classificació general d'aquesta prova que explota totes les virtuts de la nostra província.

Trail Cabanes

Aquesta carrera es pot considerar una de les Clàssiques de #CSEscenariEsportiu i han estat molts els corredors que han començat el seu camí en el Trail Running ací.

Amb dues distàncies, la XIX Marxa Cabanes de 23 quilòmetres i la VI No Competitiva de 13, aquest dissabte 2 de febrer des de les 09:00 i la plaça dels Hostals com a eixida més de 400 participants transcorreran per la Bassa Blanca, el Barranc de Fontanelles, la Senda de Fontanelles…. en definitiva una gran cita per als amants de l'esport i la nostra naturalesa.

The Batle of the Mediterranean III (crossfit)

Competició de Crosstraining, on aquest dissabte els millors 260 atletes d'Espanya 'lluitaran' per ser els millors amb la Universitat Jaume I com a escenari i l'impuls de la Diputació Provincial.

Marató d'Espadà (trail) Segorbe

Un any més el Club Triatló Alt Palància organitza el "Marató Espadà". La carrera ja és una clàssica de l'interior de la nostra província i és un escenari esportiu sense igual que transcorre per Segorbe, la Vall d'Almonesir i Castellnovo, i Almedíjar. L'espectacular recorregut de la prova assegura el gaudi del nostre interior amb paratges tan especials com el Salt de la Nóvia, el pas pel castell de la Vall d'Almonesir, el barranc Roín, la cima d'Espadà o el barranc d'Almansor.