Logo de la Diputació de Castelló

Actualitat

Diputació col·labora amb la Fundació PUNJAB en la prevenció del consum de drogues

26 d'Octubre de 2018
Diputació col·labora amb la Fundació PUNJAB en la prevenció del consum de drogues
La Diputació de Castelló suma esforços amb la Fundació PUNJAB en la prevenció del consum de drogues entre xiquets i xiquetes i joves de 0 a 16 anys de la comunitat gitana de la província a través del denominat projecte 'Sasto Them'.

26 d'octubre de 2018. La Diputació de Castelló suma esforços amb la Fundació PUNJAB en la prevenció del consum de drogues entre xiquets i xiquetes i joves de 0 a 16 anys de la comunitat gitana de la província a través del denominat projecte 'Sasto Them'. La diputada d'Acció Social, Elena Vicente-Ruiz, s'ha reunit amb el president d'aquesta associació, Enrique Giménez, per tal de conéixer tots els detalls d'aquest projecte de treball que dota tant els xiquets i xiquetes com les seues famílies de recursos per a fomentar les conductes saludables en la seua vida quotidiana.

L'ajuda del Govern provincial a aquesta iniciativa es materialitza a través d'un conveni de col·laboració amb una quantia de 12.000 euros. La diputada ha posat en valor “el treball que des de Punjab es fa per previndre aquest tipus d'addiccions en la comunitat gitana, atacant el problema actuant des de l'edat més primerenca. Ajudem en aquesta excel·lent labor que porten fent des de fa anys per promoure la salut entre la població més jove de la província”.

Aquest programa contempla activitats amb la població infantil escolaritzada a Castelló, preveient en una segona etapa l'articulació de les activitats en altres centres educatius de localitats amb una important presència de població d'ètnia gitana. Es contemplen activitats en l'àmbit comunitari, amb tallers, conferències i seminaris. A més de l'àmbit escolar i el comunitari aquest projecte contempla actuar en l'àmbit familiar, amb l'objectiu fonamental de sensibilitzar les famílies de la població infantil que participa.