Logo de la Diputació de Castelló

Actualitat

Diputació acollirà el dissabte el càsting per a la nova entrega de 'Nada será igual'

17 d'Octubre de 2018
Diputació acollirà el dissabte el càsting per a la nova entrega de 'Nada será igual'
La Diputació de Castelló acollirà aquest pròxim dissabte, dia 20 d'octubre, el càsting per a la nova entrega de 'Nada Será Igual', el projecte audiovisual contra l'assetjament escolar creat per Víctor Antolí, director de l'EMTC- Escola Municipal de Teatre de Castelló i Aula Cine i TV, i impulsat per la Diputació.

17 d'octubre de 2018. La Diputació de Castelló acollirà aquest pròxim dissabte, dia 20 d'octubre, el càsting per a la nova entrega de 'Nada será Igual', el projecte audiovisual contra l'assetjament escolar creat per Víctor Antolí, director de l'EMTC- Escola Municipal de Teatre de Castelló i Aula Cine i TV, i impulsat per la Diputació. Per a això, tal com es va fer en les temporades anteriors, els responsables de la iniciativa seleccionaran entre el jovent castellonenc d'entre 14 i 18 anys els nous protagonistes de la sèrie.

La diputada d'Acció Social, Elena Vicente-Ruiz, ha assegurat que “el càsting del dissabte serà una nova oportunitat per a conscienciar, a través d'aquests personatges de ficció que formen part de la sèrie, sobre una problemàtica que pateixen desenes de joves al seu dia a dia”.

Cal assenyalar que el càsting tindrà lloc dissabte que ve, dia 20, en la plaça de les Aules de Castelló entre les 10:00 i les 13:00 hores al matí i les 17:00 i 20:00 hores a la vesprada.

Per una província lliure d'assetjament escolar

La Diputació de Castelló impulsa ‘Nada será igual’ com nou recurs educatiu que posa sobre la taula la problemàtica de l'assetjament escolar en col·legis i instituts per a conscienciar joves i majors de les seues conseqüències, posant el focus en un problema que ha de ser eradicat de les aules.

L'objectiu d'aquest treball, tal com recorda la diputada, és “caminar en l'objectiu d'aconseguir una província lliure d'assetjament escolar. Entre tots hem d'alçar la veu contra aquesta xacra social i treballar per eradicar-la”.