Logo de la Diputació de Castelló

Actualitat

Dia de la Província 2019
Dia de la Província 2019
Pla Castelló 135
Pla Castelló 135
Nuestro canal de Youtube
Conoce de cerca toda la actualidad de la diputación de forma ágil y amena.
Dia de la Província 2019
Dia de la Província 2019
Pla Castelló 135
Pla Castelló 135
Nuestro canal de Youtube
Conoce de cerca toda la actualidad de la diputación de forma ágil y amena.

Cap de setmana de competicions amb 'Castelló Escenari Esportiu'

Cap de setmana de competicions amb 'Castelló Escenari Esportiu'

5 d'octubre de 2018. La Diputació de Castelló dinamitzarà els pobles de la província aquest cap de setmana amb fins a set competicions de distintes disciplines i magnituds que ompliran de visitants i esportistes aquests municipis amb el conseqüent benefici econòmic per als pobles. Una completa agenda de competicions esportives que la conformen el II Infinitriman de Benicàssim, la XV Volta a Peu Fira d'Onda, eI L'Albarda BTT Atzeneta, IV Trail Rascanya de Segorbe, IV 3 Cims de Vilafamés , BTT Canet lo Roig i la III Mitja Marató Moncofa

El diputat provincial d'Esports, Luis Martínez, ha explicat que “aquest cap de setmana torna a ser un bon exemple de com la nostra aposta per l'esport, tant popular com amb competicions més importants, està ajudant a generar noves oportunitats econòmiques als pobles de la província. A través de Castelló Escenari Esportiu estem omplint amb entorn de 400 competicions a l'any pràcticament tot el calendari anual, amb un permanent goteig de visitants que coneixen les virtuts dels nostres pobles i la nostra província com el millor escenari de la Mediterrània per a la pràctica esportiva”.

II Infinitriman de Benicàssim

Des d'ahir dijous i fins demà dissabte amb Benicàssim com a punt de partida es disputa aquest triatló ultra que en tres etapes espremerà els millors atributs de costa i interior de la nostra província.

La prova és un gran exemple de com l'esport pot dinamitzar un territori ja que ha estat capaç d'atraure totes les seues persones participants de fora de la província. Aquests atletes recorreran 515 quilòmetres del nostre territori a nade, a peu i amb bicicleta. La competició es compon de 10 quilòmetres a nade, 421 amb bicicleta i 84 corrent.

A més al seu interés esportiu se li suma que és Campionat d'Espanya d'Ultradistància, la qual cosa serà un al·licient perquè els esportistes espremen al màxim les seues possibilitats.

XV 10K Volta a Peu Fira d’Onda

El XV 10K Volta a Peu Fira d’Onda, enquadrada dins dels actes previs de les festes de la Fira d'Onda, es disputarà dissabte que ve a les 16:30 hores i està emmarcada dins del X Circuit Diputació de Carreres Populars. Com prèvia a aquesta carrera es realitzarà una altra infantil a partir de les 16:00 hores i amb caràcter gratuït, que servirà com a prolegomen de luxe perquè els peques es vagen iniciant en el running.

II L'Albarda BTT Atzeneta

El diumenge i amb l'organització del Club Ciclista At-Zenet es disputarà la II L'Albarda BTT Atzaneta. Aquesta carrera BTT pel terme d'Atzeneta del Maestrat i Xodos, des de les 8:30 hores del matí reunirà més de 200 amants de la bicicleta i de la nostra muntanya. En l'aspecte esportiu hi haurà dos premis intermedis que buscaran premiar els millors en cada una de les tècniques.

IV Trail Rascanya

L'associació La Ratica Corredorica de Segorbe organitza aquest diumenge el IV Trail Rascanya, una carrera de muntanya amb dues distàncies, una de 15 quilòmetres, 600 metres de desnivell positiu acumulat, i una altra de 25 quilòmetres amb 900 metres de desnivell positiu acumulat.

La carrera que transcorre majoritàriament per sendes de pedra i terra a través de les típiques pinedes mediterrànies de la nostra terra, on els corredors estaran acompanyats pel so de l'aigua del riu Palància mentres travessen el nostre #CSEscenarioDeportivo en llocs com Rascanya, el Salt de la Nóvia o el Turó de l'Estrela. A més, els més menuts disposaran d'una zona de jocs, així com d'una prova adaptada. Sens dubte, un bon pla per a compartir en família.

El Trail Rascanya, forma part del circuit de Diputació de Castelló II Lliga de Carreres per Muntanya de l'Alt Palància.

IV 3 Cims de Vilafamés

Els amants de la muntanya i l'esport tindran aquest diumenge una altra oportunitat d'unir les seues dues passions en una carrera i sempre amb el millor escenari esportiu com a marc.

La IV 3 Cims de Vilafamés amb les seues tres muntanyes, les Tosses, la Penya i el Mollet, com a eix es desenrotllarà en dues distàncies (30 i 14 quilòmetres) acumulant 1600 i 600 metres de desnivell respectivament que portaran el mig miler de runners a recórrer els termes del propi Vilafamés, Borriol i Moró.

BTT Canet lo Roig

Una altra localitat que es posarà sobre la bicicleta en les nostres muntanyes serà Canet lo Roig amb la seua cinquena edició de la Marxa BTT Canet lo Roig, que comptarà amb 200 bikers amb la seriosa intenció de disfrutar del nostre #CSEscenariEsportiu a través dels camins i sendes preparats expressament per a l'ocasió i amb el Local Social del municipi com a punt de partida i arribada.

III MediaMaratón Moncofa

Celebrant el dia de la Comunitat la localitat de la Plana Baixa es tirarà al carrer per a córrer en aquest circuit amb una característica que el fan molt ràpid i que sens dubte serà una prova on les més de 300 persones inscrits (oberta fins al diumenge fins a cobrir límit) s'esforçaran per a millorar les seues marques sobre els carrers de Moncofa i amb la platja com a paisatge.

La prova compta amb l'organització de 42ypico esdeveniments i l'Ajuntament de Moncofa; així com l'impuls de la Diputació de Castelló.