La Diputació Provincial de Castelló posa en marxa el servei de cita prèvia per a diversos tràmits.
Logo de la Diputació de Castelló

Actualitat

Patricia Puerta rep l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzhéimer

Patricia Puerta rep l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzhéimer
26 de setembre de 2019

La vicepresidenta i diputada d’Acció Social recull la demanda de que hi haja un centre d’atenció a malalts a cada comarca

La vicepresidenta de la Diputació i diputada d’Acció Social, Patricia Puerta, ha rebut dintre de la seua ronda de contactes amb entitats prestadores de serveis socials de la província el president de l’Associació de Familiars de Persones amb Alzhéimer (AFA), Emilio Marmaneu, i la gerent del centre de Castelló, Silvia Ramos. Durant la trobada, celebrada al Palau Provincial de la plaça de les Aules, ambdues parts han plantejat vies de col·laboració per a fer efectiva la demanda de l’associació de que hi haja, a cada comarca, un centre d’atenció per a les persones que viuen amb aquesta malaltia.

Fora del despatx, i coincidint amb la setmana de l’alzhéimer, la vicepresidenta també ha participat en la recollida que l’associació ha realitzat a la plaça Major de Castelló per a recollir fons per a la investigació de l'alzhéimer.

La Diputació de Castelló té un conveni de col·laboració amb AFA per un valor de 20.000 euros per al desenvolupament de projectes. L’associació disposa de 14 centres repartits de nord a sud de la província i, actualment, estan immersos en els últims detalls per a obrir el centre de la Pineda, a la capital de la Plana, i l’ampliació de les residències de Vila-real i de la Vall d’Uixó.