Corporació

DAVID GUARDIOLA CLARAMONTE

DAVID GUARDIOLA CLARAMONTE

Portaveu

Compromís
Diputat/da pel partit judicial CASTELLON
Soc veí d'Almassora i tinc arrels cinctorranes. Estic casat i soc pare dos xiquetes.

FORMACIÓ

Com a comunicador, he cursat la llicenciatura de Ciències de la Informació en l'especialitat de Periodisme. Màster de Producció de Continguts Audiovisuals per la Universitat de València i tinc la titulació d'Operador de Càmera. A més, també he cursat el Màster de Formació del Professorat d'Educació Secundària.

En un altre àmbit de coses, m'interessa molt l'àmbit del treball social tant a nivell professional com humà, i per això m'he format també com a Tècnic Superior d'Integració Social i he col·laborat amb entitats que treballen per la inclusió social de persones amb diversitat funcional, a més de fer voluntariat en diverses entitats.

EXPERIÈNCIA PROFESSIONAL

Actualment exercisc de portaveu del Grup Compromís en la Diputació de Castelló i de regidor a l'Ajuntament d'Almassora.

La meua formació i la meua trajectòria professional ha sigut vinculada principalment als mitjans de comunicació: he treballat al Periòdic Mediterrani de Castelló, he sigut delegat del periòdic Las Provincias a les comarques de Castelló, he sigut col·laborador de revistes especialitzades en política, com el Temps, i també he col·laborat en publicacions especialitzades en el món agrari. Així mateix, també he treballat en programes televisius de l'antic Canal 9, abans que fora clausurada pel PP.