Corporació

JOSÉ BENLLOCH FERNÁNDEZ

JOSÉ BENLLOCH FERNÁNDEZ

Diputat/ada Provincial

Partido Socialista Obrero Español
Diputat/da pel partit judicial CASTELLON
Alcalde de Vila-real des de 2011.

Nascut a Vila-real en 1974.

Des de molt jove, en els anys d'institut, va entrar en contacte amb la seua vocació política, convençut que és el millor instrument del qual disposem per a transformar i millorar el món que ens envolta.

FORMACIÓ

Va estudiar Llicenciatura en Dret a la Universitat Jaume I de Castelló i més tard va cursar el Programa de Lideratge per a la Gestió Pública impartit per IESE Business School.

Compta amb una àmplia formació en Ciències del Dret i també en l'àmbit d'Economia, Sociologia, Teoria de la Justícia i Dret, Direcció de RRHH, Participació Política i Desenvolupament Demogràfic.

En els últims anys, s'ha format en Gestió Pública, Màrqueting Públic, aplicació de la Llei de Contractes del Sector Públic, i matèries vinculades a la Innovació, la Tecnologia i el Desenvolupament Urbà Sostenible.

EXPERIÈNCIA PROFESSIONAL

Especialitzat en Responsabilitat Civil i Dret Penal, ha exercit durant 12 anys com a advocat, des del seu propi despatx.

Emprenedor i treballador sempre per compte propi, ha desenvolupat també la seua carrera professional en l'àmbit del comerç internacional, col·laborant amb una empresa multinacional, fet que li ha permés treballar en diversos països del món.

Ha sigut diputat en les Corts Valencianes per Castelló i vicepresident de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (2011-2015).

També va ser portaveu del Grup Socialista de la Diputació Provincial de Castelló (2015-2017).

Des de 2011 és conseller delegat i secretari del Consell d'Administració de l'empresa pública RECIPLASA SA.