Corporació

Usa las teclas izquierda y derecha para navegar entre pestañas.

SERGIO TOLEDO LLORENS

SERGIO TOLEDO LLORENS

Diputat/ada Provincial

Partido Popular
Diputat/da pel partit judicial CASTELLON
Des de 2019 és regidor de l’Ajuntament de Castelló i portaveu adjunt del Grup Municipal Popular. Després de les eleccions autonòmiques i locals del 2023 és 1r tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Castelló, portaveu del Grup Municipal Popular i regidor d'Acció Política, Urbanisme, Serveis públics, Habitatge, Obres i Infraestructures. Alhora al juliol de 2023 ha estat nomenat diputat provincial de l'Hospital Provincial, Noves Tecnologies, BOP, Informàtica i portaveu del Grup Provincial del Partit Popular. Secretari local del PP de Castelló ciutat des de 2017.

Entre 2013 i 2014 va realitzar les pràctiques d'empresa en l’assessoria fiscal i jurídica “Cristóbal Enrique García Peris”. Entre 2013 i 2014 va ser responsable de mercat del Grup Auchan-Alcampo a Sevilla. Des de 2014 ha estat responsable comercial del Grup Decathlon-Decathlon Castelló fins a finals de 2022, actualment en excedència

Nascut el 9 de març de 1990 a Castelló, és llicenciat en ADEM (administració i direcció d'empreses) per la Universitat Jaume I de Castelló i entre altres formacions complementàries compta amb el tercer premi en l'edició de 2008 dels premis Monkey en projectes de creació d'empreses atorgat pel CEEI (Centre Europeu d'Empreses Innovadores). Ha fet els cursos “Nous desafiaments per al sector del turisme”, organitzat pel CEDIT (Centre Empresarial del Dret Internacional del Transport) i l'UJI; curs de dret parlamentari, organitzat per les Corts Valencianes i l'UJI; cursos de protocol empresarial, organitzat per EADE Consulting J.E.; curs de lideratge i coaching, organitzat per EADE Consulting J.E.; curs de màrqueting i comunicació, organitzat per EADE Consulting J.E.; curs d'economia i crisi econòmica, organitzat per Unió Universitària i curs d'anglés nivell B2.

Retribucions *

Acords

* Les retribucions dels diputats són salarials o per assistències, sent incompatible percebre ambdues.