Corporació

HÉCTOR FOLGADO MIRAVET

HÉCTOR FOLGADO MIRAVET

Portaveu i Vicepresident Tercer

Partido Popular
Diputat/da pel partit judicial CASTELLON
Va iniciar la seua etapa com a regidor de l'Ajuntament de Vila-real en 2007, arribant a ser tinent d'alcalde. Va gestionar aleshores les delegacions de Cultura, Educació, Joventut i Festes. En la següent legislatura, 2011-2015, va ser elegit diputat provincial gestionant les delegacions d'Infraestructures i Cultura. Després de les eleccions autonòmiques i locals del 2023 continua la seua etapa com regidor a Vila-real i alhora ha estat nomenat vicepresident de l'àrea d'Infraestructures i Bon govern, gestionant les delegacions de Cooperació i Carreteres i portaveu del Govern.

Héctor Folgado va nàixer a Vila-real en 1980. Prové d'una família vila-realenca que ha tingut durant més de 30 anys una petita empresa local.

Va estudiar administració d'empreses i és tècnic en gestió cultural. També s'ha format en gestió immobiliària i patrimonial dedicant-se professionalment a aquest àmbit.

Prèviament entre 2003 i 2007 va ser coordinador del Departament de Cultura i Festes de l'Ajuntament de Vila-real.

Va ser president del Partit Popular de Vila-real des del 2012 fins a 2021 i en l'actualitat és també sotssecretari regional de Polítiques Territorials i membre dels consells de direcció del Partit Popular a nivell regional i provincial.