Corporació

MARÍA DE LOS ÁNGELES PALLARÉS CIFRE

MARÍA DE LOS ÁNGELES PALLARÉS CIFRE

Vicepresidenta Primera

Partido Popular
Diputat/da pel partit judicial SAN MATEU
Aquesta és la seua quarta legislatura com a Alcaldessa de Canet lo Roig, un municipi de la comarca del Baix Maestrat, situat al nord de la província de Castelló.

Mª Angeles va nàixer al maig de 1978 i és mare de dos fills, Angelina de 15 anys i Joaquin de 13. Diplomada en turisme, especialitzada en planificació i desenvolupament turístic a l'Escola Superior de Gandia (Universitat Politècnica de València). S'ha format també com a becària Sòcrates–Erasmus a la Universitat de Deggendorf (Alemanya), és MBA màster en gestió i administració d'empreses en ENEB (Escola de Negocis Europea de Barcelona) i màster’s degree, programa de lideratge per a la gestió pública (IESE Business School–Universitat de Navarra).

Compta amb una dilatada experiència professional; entre febrer de 2011 i març de 2014, compaginant-ho amb l'alcaldia , va treballar com a administrativa d'exportació i importació en Farmaplace, S.L.; empresa majorista del sector farmacèutic dedicada a l'exportació de medicaments. Entre març de 2003 i octubre de 2009 va ser cap de compres del Grupo Euroatomizado, S.A i Nuevos Productos Cerámicos, S.A Entre octubre de 2002 i març de 2003 va treballar com a agent de viatges en Viajes Orange Peníscola.

En juny de 2019 va ser nomenada Diputada Provincial del Partit Popular i després de les eleccions locals i autonòmiques al juliol de 2023, ha estat nomenada vicepresidenta de l'àrea econòmica i coordinarà hisenda, recaptació, contractació i compres, Sepam i fons europeus.