Logo de la Diputació de Castelló
Per a tu ciutadà
SEU ELECTRÒNICA
Realitza els teus tràmits, gestions tributàries, pagaments o consultes en els nostres serveis online per a ciutadans i empreses.
PORTAL DE TRANSPARÈNCIA
La nostra eina de treball per a rendir comptes davant la ciutadania i atendre les seues propostes.
CASTELLÓ SÈNIOR
Estàs jubilat i vols gaudir del nostre programa de viatges per a majors per la província? Entra ací.
CERQUES TREBALL?
Estàs cercant treball? Tenim més de 150 ofertes per a tu. Tens una empresa i cerques treballadors? Et seleccionem als millors candidats.
La Diputació de Castelló aprofitarà l'arribada massiva de visitants de la resta d'Espanya i de l'estrangers que acudiran als macrofestivals per a promocionar la targeta Fideliza Castellón.
20 de Juny de 2017 - Turisme
El Servei de Restauració de la Diputació de Castelló està agilitant els treballs per a retornar tot la seua esplendor a l'ermita de la mare de Deu de l´Avellá en Cati, El Govern Provincial ha prioritzat està actuació de restauració i conservació de dues de les capelles que conformen aquesta xicoteta però impressionant ermita del S.XVIII.
20 de Juny de 2017 - Cultura

La Diputació reclama més ajudes contra la despoblació

Continuar llegint
El president de la Diputació de Castelló ha donat per inaugurada la temporada gran de Castelló Terra de Festivals al costat dels organitzadors de l'Arenal Sound, del FIB, del Rototom Sunsplash i del Sant Sant, en els quals invertirà enguany 400.000 euros.
19 de Juny de 2017 - Turisme
La Diputació de Castelló treballa per a reforçar la campanya de sensibilització que l'Associació de Esclerodermia de Castelló (ADEC) ha iniciat per a ajudar tant als malalts com a les famílies.
19 de Juny de 2017 - Acció Social