Les “VIII Jornades Gastronòmicas de la Trufa” se celebraran els caps de setmana de l'11 de gener al 10 de març en restaurants i comerços els municipis d'Albocàsser, Benassal, Catí i Culla.
Organitzades per empresaris dels municipis d'Albocàsser, Benassal, Catí i Culla, la Diputació de Castelló, i amb la col·laboració dels respectius ajuntaments, tindran lloc aquestes saboroses jornades gastronòmiques dedicades a un dels productes agroalimentaris amb més entitat de la província de Castelló.
Seran huit, un més que l'any precedent, els establiments de restauració que oferiran menús basats en la trufa amb preus entre els 19 i els 40 €, i que combinaran la gastronomia tradicional de la zona amb innovacions basades en la trufa.
La visita obligada als municipis d'Albocàsser, Benassal, Catí i Culla per a conéixer el ric patrimoni artístic i natural que atresoren, té com a complement, el que comerços d'aquestes poblacions posaran a la venda productes locals amb la trufa com a ingredient: la millor rebosteria, embotits de qualitat, compra de trufa en fresc i com a producte molt recomanable els formatges, que tant a Benassal com a Catí, recullen any rere any premis internacionals.
Les Jornades propicien així una completa visita als nombrosos atractius culturals i naturals de la comarca amb la possibilitat de finalitzar la visita gaudint de la gastronomia dels millors restauradors.
Més informació sobre els restaurants participants i menús,, aquí.
11/01/2019, 12/01/2019, 13/01/2019, 18/01/2019, 19/01/2019, 20/01/2019, 25/01/2019, 26/01/2019, 27/01/2019, 01/02/2019, 02/02/2019, 03/02/2019, 08/02/2019, 09/02/2019, 10/02/2019, 15/02/2019, 16/02/2019, 17/02/2019, 22/02/2019, 23/02/2019, 24/02/2019, 01/03/2019, 02/03/2019, 03/03/2019, 08/03/2019, 09/03/2019, 10/03/2019.