Logo de la Diputació de Castelló

President

JAVIER MOLINER GARGALLO PRESIDENTE DE LA DIPUTACIÓN

Javier Moliner Gargallo, President de l'Excma. Diputació de Castelló. 

Vaig nàixer a Castelló fa 41 anys, terra on he crescut, estudiat i treballat.

Vaig estudiar Enginyeria Industrial en la Universitat Jaume I de Castelló, després d’haver passat pel col·legi públic Luis Revest i per l’Institut Penyagolosa. Després vaig continuar la meua formació en la Universitat Politècnica de Catalunya cursant el Títol Superior en Seguretat Industrial.

Abans de bolcar-me de ple en l’activitat municipal vaig desenvolupar la meua professió en exercici lliure i vaig ser professor, des de 2001 a 2005, de la Universitat Jaume I en l’àrea d’Enginyeria Elèctrica. Des del 2001, quan vaig entrar com a regidor en l’Ajuntament de Castelló, he desenvolupat la meua activitat en les àrees d’urbanisme, mobilitat i sostenibilitat. És per açò que em sent partícipei orgullós dels canvis que ha patit aquesta ciutat en aquesta última dècada.

Actualment tinc l’honor de presidir la Diputació de Castelló. Repte que vull compartir amb tots. El meu equip i jo treballem per una institució que engegue aquesta província, que no descanse mai i que vés-li per la seua prosperitat i progrés tots els dies.

Hi ha moments en la vida i en la història, en la qual totes les persones cerquen un mateix objectiu i, el nostre, és construir un futur d’oportunitats per a Castelló.