Logo de la Diputación de Castellón

President

President Diputació de Castelló

José Pascual Martí García, President de l'Excma. Diputació de Castelló. 

He desenvolupat tota la meua vida personal, laboral i política entre Suera, el meu poble, en el què visc i al què estime, i la ciutat de Castelló. Ací he tingut la gran sort de formar una meravellosa família amb la meua dona, els meus tres fills i el meu nét.

Vaig estudiar el batxillerat en els Salesians de Borriana i les llicenciatures de filosofia i pedagogia en la Universitat de València. Sóc catedràtic de filosofia i he exercit com a director de l'IES Penyagolosa de Castelló des de fa 21 anys. A més, he ocupat la vicepresidència i la presidència de la Federació de directors d'IES de la Comunitat Valenciana.

En el vessant polític, he desenvolupat tota la meua carrera en l'àmbit municipal, com a regidor i com a alcalde de Suera, des de fa 12 anys, i com a president de la Mancomunitat Espadà-Millars, en l'últim mandat.

Ser el President de la Diputació de Castelló és un gran honor i una gran responsabilitat per a mi. És un gran honor perquè sé el que significa que un alcalde d'un poble xicotet de la Serra d'Espadà, com Suera, siga el màxim responsable de portar avant una institució tan important per a tots com la Diputació Provincial. I una gran responsabilitat, perquè tinc per davant un repte apassionant: governar per a tots i cada un dels municipis de la província de Castelló i aconseguir que tota la ciutadania tinga els mateixos drets, els mateixos serveis i les mateixes oportunitats, independentment del lloc on residesca.